La an scolar nou, directori noi!

ncepnd cu 1 septembrie, directorii principali a trei institutii de nvtmnt din Brlad si comunele arondate au fost schimbati din functie. Decizia a fost luat ieri, n cadrul sedintei Consiliului de Administratie de la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui si nu are nicio legtur cu calificativele primite la evaluarea din lunile iulie si august.

Potrivit conducerii ISJ Vaslui, motivul pentru care mai multi directori de scoli din judet au fost eliberati din functie a fost faptul c le-au expirat mandatele. Ct despre directorii din zona Brlad care, de ieri, au revenit pe posturile de predare, doi sunt din localitate iar unul dintr-o comun apropiat. Este vorba despre profesorul de istorie Marcel Proca, de la Scoala nr. 1 „Iorgu Radu” Brlad, profesorul de matematic Marin Bunea, de la Scoala nr. 10 „George Emil Palade” Brlad, si profesorul de istorie Gheorghe Huiban, de la Grupul Scolar Agricol „Marcel Guguianu” Zorleni. Fotoliile lsate libere de plecarea celor trei au fost ocupate, deocamdat interimar, de profesorii Daniela Stan (limba romn, Scoala nr. 1), Irina Buzamt (geografie, Scoala nr. 10) si Tamara Iftimie (informatic, Grupul Scolar Agricol Zorleni). „n Consiliul de Administratie din cadrul ISJ Vaslui s-a decis ca directorii crora le-a expirat mandatul s fie schimbati din functie. Nu a avut legtur cu evaluarea activittii lor, ci doar cu expirarea mandatului. Nu v pot spune acum cti directori din judet sunt n aceast situatie, pentru c echipa de management s-a ocupat cu aceast chestiune, dar pot spune c unor directori le va expira mandatul n luna noiembrie, altora n luna mai 2011, iar atunci se va proceda la fel”, nea spus profesorul Mihaela Cososchi, inspector general n cadrul ISJ Vaslui. De mentionat c noul director al Scolii nr. 10, profesorul Irina Buzamt, a functionat pn acum ca inspector scolar de geografie, iar cel al Grupul Scolar Agricol Zorleni, profesorul Tamara Iftimie, a functionat ca director adjunct al aceleiasi institutii de nvtmnt.

7 COMENTARII

  1. Am o informatie sigura despre un profesor de fizica,pensionat de 2 ani si care inca mai primeste ore la liceul ,,Cuza Voda”,Husi,cu aprobarea inspectoratului sau a partidului/

  2. Tin sa o FELICIT pe d.na Iftemie pentru noua calitate,sunt sigur ca va face buna la liceul pe care acum 11 ani l~am absolvit.respectiv la clasa d.nei Moisanu,cu tot respectul,Florin Fegher.

  3. aloo inspectore ursanu.!! cind schimbi directoarea dela Palatul Copiilor?te ajuta fociak ca stie bine activitatea doamnei Nistoroschi!!!hai sa te vedem ca faci ceva bun pina pleci de la inspectorat!

  4. D-na Cososchi, dar de ce nu ati spus ca cea de la Scoala Nr. 1 Iorgu Radu este ruda dumneavoastra, iar la scoala 10 inlocuitoarea este sotia vicepresedintelui PDL? Stim, stim… a expirat mandatul celorlalti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.