Jucatorii echipei FC Vaslui nu s-au prezentat nici la antrenamentul de ieri

Antrenorul echipei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a sosit, ieri dimineat, la stadionul Municipal, dar juctorii nu s-au prezentat nici de aceast dat la sedinta de pregtire programat la ora 10.30.

Lopez Caro a declarat c antrenamentul de la 10.30 era anuntat, desi oficialii clubului sustin c juc torii au liber si pe 2 septembrie. Tehnicianul a adugat c si va respecta oblicatiile contractuale cu gruparea moldovean si se va prezenta la antrenamente. Dac la antrenamentul de miercuri au fost totusi prezenti doi juctori, David Rivas si Alejandro Campano, adusi la FC Vaslui de Lopez Caro, ieri dimineat nici mcar acestia nu au mai venit la stadion. Tehnicianul spaniol a venit la stadionul Municipal nso- tit de avocatul su, Josep Vandellos, n vederea clarific rii contractului cu gruparea moldovean. Am venit s vedem ce se ntmpl aici, la club, legat de contractul lui Lopez Caro, de ce juctorii nu au venit la antrenament. Trebuie s discutm cu cei din conducere. Am constatat mpreun cu Lopez Caro c nu este nimeni la stadion (n.r. – juctori), desi exista un plan de antrenament pentru ziua de azi depus la club. Nu exist miz financiar, Lopez Caro dorind doar s-si duc la ndeplinire contractul cu FC Vaslui, a declarat Josep Vandellos. Juctorii echipei FC Vaslui nu s-au prezentat la cele dou antrenamente de miercuri, antrenorul Lopez Caro sustinnd c sedintele de pregtire au fost boicotate.

3 COMENTARII

  1. Lopez Caro vine de la o echipa mare,dintr-o tara cu fotbal mare, credeti ca nu se pricepe la fotbal mai bine decat Pancu? Pancu e o fosta vedeta(nu prea a stralucit) ,acum expirata, din care au ramas doar ifosele . 99% dintre patronii de club renunta la asa zisele vedete si ar pastra antrenorul. ma refer la patronii din tari cu fotbal adevarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.