Gasit spnzurat la marginea satului

Vineri, 3 septemrbie, politistii Postului de Politie Iana au fost sesizati de Constantin G., de 55 ani, din comuna Iana, despre faptul c la marginea satului Iana se afl un brbat spnzurat. Politistii s-au deplasat la fata locului si au stabilit c cele sesizate se confirm. Brbatul a fost identificat ca fiind Dnut V., de 46 ani, din comuna Puiesti. Acesta s-a spnzurat cu o srm de un arbore de pe un cmp situat la marginea localittii Iana. Dnut V. este cunoscut cu afectiuni medicale. n urma examinrii cadavrului nu au fost constatate urme de violent specifice vreunei infractiuni. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicin Legal Vaslui pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

4 COMENTARII

  1. ba ion tu acum ai vrea sa ai ei partea raposatului,adica vrei sa spui ca omul era bolnav si deasta a facut acest pacat,daca era bolnav de ce nu a facut ceva bun,a la asta nu l-a dus boala ci la dus la spanzuratoare.omul era mut de bat si prost cum e 99% din populatia romaniei si ce a zis la un pahar hai sa ma duc si eu ca boul in iad ca ce altii cum s-au dus,si dupa asta lumea o sa ma scoata bolnav mintal si o sa uite dar el nu s-a gandit ca se duce langa hitler in iad si are de suferit pe vecie

  2. Mai idiotule care -ti zici „unu”,chiar ca esti unicat.Ce vina are Basescu ca acela era labil psihic (asa ca tine)?Poate mai era si betiv saracul(de aici saracia) sau cine stie ce l-a determinat sa faca asta , dar pentru boi ca tine, politica e de vina !Dar de lipsa credintei in Dumnezeu ai auzit ?Asta nu putea fi o cauza, si inca principala cauza ?Mai mediteaza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.