l sustin pe Basescu pna la moarte!

Atacat de fostii colaboratori politici din PRM, primarul comunei Drnceni, Gelu Pecheanu, rspunde acuzatiilor formulate mpotriva lui si lanseaz, la rndul su, acuzatii mpotriva fostilor colegi de partid.

ntr-o perioad de relativ calm politic, Drnceniul pare s fie centrul politic al judetului Vaslui. Comuna s-a transformat n teren de confruntare „ideologic”, dar nu numai, ntre pedelis ti si peremisti. Rspunznd atacurilor lansate recent de fostii si colaboratori politici din PRM, Gelu Pecheanu, primarul comunei Drnceni, se apr, declarndu-si sustinerea pentru PDL si Traian Bsescu. „Sunt cel mai tare sustintor al lui Traian Bsescu. Este un om harnic, popular si destept si un bun conductor. l voi sustine pn la moarte. „Eu mi apr srcia, si nevoile, si neamul”. Cel mai mult am fost ajutat de partidul de guvernmnt. Oamenii vor fapte, nu vorbe”, a declarat Gelu Pecheanu. Despre partidul care l-a propulsat ca primar, dar pe care l-a prsit, numai de ru, cu toate c primarul se declar, n continuare, un nationalist convins. „PRM nu m-a ajutat cu nimic, nici mcar cu un sfat. Acum, am cele mai multe proiecte din judetul Vaslui si l voi sustine pe Dan Marian, cel mai parolist om politic din judet, un om de cuvnt, care a ajutat enorm comuna Drnceni”, a mai spus Pecheanu. Primarul a respins acuzatiile potrivit crora si amenint adversarii din comun, dar declar, n schimb, c este amenintat permanent cu moartea prin mesaje anonime pe telefonul mobil.

Explicatii, explicatii…

Potrivit lui Pecheanu, firma despre care adversarii si spun c ar cstiga toate licitatiile din comun, Victoria Unic, apartine, de fapt, unui adversar politic recunoscut, Cosmin Murgulet, consilier local PSD n Drnceni. „A cstigat o singur licitatie, pentru baza sportiv”, a spus primarul. „Am peste 40 de hectare de teren n arend pe teritoriul comunei Drnceni. Familia mea face afaceri de peste 20 de ani, dar nu are afaceri cu Primria sau Consiliul Local Drnceni. Familia mea face afaceri transparente”, spune Pecheanu. n timp ce l acuz pe consilierii locali PRM c nu cunosc nici mcar ce voteaz, primarul spune c nu s-au cheltuit 7 miliarde de lei vechi pentru pietruirea unui drum, lucrarea respectiv fcnd parte dintre proiect mai amplu, care include si o sal de sport, n Ghermnesti, cimitirul si centru de asistent social n Rsesti. ntregul proiect a avut valoarea de 22 de miliarde. Explicatiile lui Gelu Pecheanu continu: lui Fnel Mihai, consilier local PRM, partidul i-a retras sprijinul politic, urmnd s fie exclus din CL Drnceni. „Cel mai bun consilier si un lupttor pentru PRM. I s-a retras sprijinul politic pentru c este cel mai bun prieten al meu. Puteam s l aleg ca viceprimar, dar colegii lui de partid si organizatia judetean a PRM au avut nevoie de un tap ispsitor pentru rezultatele obtinute la alegerile prezidentiale”, a spus Pecheanu. Primarul a spus c nu sustine rmnerea acestui n CL n defavoarea respectrii legii. Va pune pe ordinea de a urmtoarei sedinte a CL Drnceni excluderea acestuia, dar l sftuieste pe Fnel Mihai s atace respectiva hotrre n contencios administrativ.

7 COMENTARII

  1. Crezi ca Dan Marian iubeste tradatorii ? Dan Marian este prea inteligent incat sa nu stie ca cine a tradat odata va trada in continuare . Si apoi Pecheanu e pevizibil si usor de citit . El are un pret mic si crede ca il considera cineva sincer . E posibil ca genul asta de om sa fie acceptat pt ca e usor de manipulat dar nu poate fi respectat . Dar decat la castig cu tradatorii mai bine la pierdere un oamenii loiali. PDL ul are nevoie de oameni inteligenti si prefacutii vor fi urgent exvlusi.

  2. vorbe, vorbe si iar vorbe.daca nu el atunci cine sa i ia apararea?afaceri transparente: pe dracu.fanel mihai viceprimar ha ha ha .daca vrei sa arati ca stii carte cauta alte citate nu de genul:”Eu imi apar saracia, si nevoile, si neamul” .CA SE VEDE : „saracia ta” ,nevoile tale si si care neam? Ghermanestiul ia l nostru nu i al tau.NU AI FACUT NIMIC PT. GHERMANESTI.NU CRED CA CINEVA ITI DORESTE MOARTEA SUNT BALIVERNE CE SPUI TU: NORMAL, CA SA DIMINUEZI EFECTUL AMENINTARILOR PE CARE LE FACI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.