Senatorul Pintilie si autoritatile locale penibile

Dup o pauz de cteva luni bune, Vasile Pintilie, senatorul PDL de Brlad, a reaprut n atentia opiniei publice cu o declaratie interesant: Autorittile locale sau comportat penibil, n privinta asumrii meritelor realizrii soselei de centur. Unii consilieri i-au ridicat, inexplicabil, osanale primarului Constantin Constantinescu.

Senatorul brldean a organizat, la sfr- situl sptmnii trecute, o conferint de pres n care a aborbat, printre altele, si subiectul soselei de centur si ale ultimelor evenimente petrecute n legtur cu realizrea acestui obiectiv. Dup ce a analizat importanta Legii ANI si a punctat important a restructurrii deconcentratelor, Pintilie a srit la gtul primarului Constantinescu. S-au fcut, pn acum, progrese foarte mari, prin faptul c a fost avizat proiectul. Acum stim despre ce vorbim si pot spune cu trie c, pn la finele acestui an, cel trziu nceputul anului viitor, autorittile locale pot ncepe retrocedrile. Pn atunci, ns, rmne comportamentul penibil al autorittilor locale, care s-au comportat penibil, n privinta asumrii meritelor realizrii soselei de centur. Unii consilieri chiar i-au ridicat, inexplicabil, osanale primarului Constantin Constantinescu, afirmnd c acesta este omul cruia i-ar trebui alocate meritele. Eronat, este vorba despre un efort al tuturor factorilor politici actuali, a afirmat rspicat senatorul.

Bsclia lui Solomon

Nici deputatul PSD Adrian Solomon nu a scpat de critici din partea senatorului democrat-liberal. Cel din urm s-a artat mai mult dect indignat de faptul c, n locul responsabilittii politice si a solidarittii, Adrian Solomon ar da dovad doar de bsclie si circ politic. Din toamn eu sper s nceap exproprierile, iar pn atunci documentele s aib un circuit corect. Trebuie doar voint politic pentru a realiza acest obiectiv, nu bsclie si circ, cum face deputatul Solomon ori de cte ori vine vorba despre aceast sosea de centur. Vreau s trag un semnal de alarm clar! S fim responsabili si solidari, a mai afirmat, n ncheiere, senatorul Pintilie.

3 COMENTARII

  1. -a trezit si imputitul asta de pintilie.Unde ai dormit pana acum „salvatorule si binefacatorule”? Hot ordinar ca si ceilalti indiferent de partid

  2. Domnul Paul, dincolo de opinie, care tine de libertatea de exprimare, nu avem dreptul far avizul Academiei sa inovam sau sa atentam la forma consacrata a limbii romane. Retineti, va rog, de la mine forma corecta a lui „a-ti” care se scrie ati. Probabil ati auzit dumneavoastra ceva dar n-ati auzit bine despre folosirea cratimei. Nu faceti risipa de liniute! Nici autorul, Arnautu A., n-a auzit, la partidele de pescuit, despre scrierea corecta a lui „…sau comportat …”. In cazul de fata `mnealui economiseste liniute in favoarea ziarului sau, adica ori, nu cunoaste la care timp se pune liniuta buclucasa.

  3. Va credem pe cuvint de politruc MINCIUNILE SFRUNTATE ca de ceva serios nu sunteti capabil. Hohaurile pe care le vindeti populatiei va vor aduce la desfiintarea partidului delapidatorilor- liberi . Daca a-ti avea un dram de constiinta si nu a-ti spurca cu inconstienta grosolana memoria unui Mihail Kogalniceanu, Nicolae Iorga sau Nicolae Titulescu ar mai fi ceva dar va confundati cu marile rebuturi umane , cu mincatorii de rahat si latratorii autorizati de neant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.