Se cauta manageri!

Consiliile de Administratie ale Spitalului de Copii Sf. Nicolae Brlad si Spitalului de Psihiatrie din Murgeni au scos la concurs posturile de manager. Concursurile vor avea loc la aceeasi dat, 22 septembrie, si constau ntr-o prob scris, sustinerea proiectului de management si interviu de selectie.

La Brlad si la Murgeni, consiliile de administratie au scos la concurs posturile de manager pentru Spitalul de Copii, respectiv pentru Spitalul de Psihiatrie. n prezent, ambele functii sunt detinute, de ani buni, de dr. Magdalena Cozma, la Brlad, si dr. Lilica Otel. Prima este sustinut politic de PDL, a doua, de PNL. Conditiile cerute candidat ilor sunt aproape identice: s fie absolventi de nvtmnt universitar de lung durat, cu diplom de licent sau echivalent, absolventi ai unor cursuri de perfectionare n management sau management sanitar, s nu fie condamnati penal sau n curs de urmrire penal, s fie apti din punct de vedere medical, fizic sau neuropsihic si s nu aib vrsta de pensionare. Doar dou condit ii difer: n timp ce CA al Spitalului din Murgeni vrea n fruntea unittii un medic, CA-ul Spitalului de Copii din Brlad vrea ca viitorul manager s aib o vechime de minim cinci ani n sitemul sanitar. La Brlad, nscrierile se fac pn pe 15 septembrie, la Murgeni, pn pe 17 septembrie. Pentru ambele concursuri se percepe o tax de 500 de lei. Probele de evaluare vor consta ntr-un test gril de verificare a cunostintelor si o prob de sustinere a proiectului de management, completat cu un interviu de selectie. Nota minim de promovare a fiecrei probe de evaluare este de minim 7.00, iar media final, cel putin 8,00.

6 COMENTARII

  1. dr. cozma are conditii de pensionare. CA MEDIC POATE LUCRA PANA LA 65 DE ANI, DAR CA MANAGER CARE ESTE O ALTA PROFESIE, DOAMNA ESTE PENSIONABILA . CRED CA MAI BINE AR TREBUI SA SE DUCA ACASA SA-SI CREASCA NEPOATA CA NU STIE NICI MEDICINA SI NICI MANAGEMENT. CONDITIA CU VECHIMEA DE CINCI ANI IN SISTEMUL SANITAR ESTE DESCRIMINATORIE . INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA AR TREBUI SA SE SESIZEZE IN ACEST CAZ SI LA ASEMENEA ANUNTURI DESCRIMINATORII DE ANGAJARE SI SA ACTIONEZE CONFORM LEGII. LA FEL SI LA MURGENI CA MANAGERUL SA FIE MEDIC. S-A VAZUT LA SPITALUL DIN BARLAD CU LEFTER INGINER A FACUT TREABA MAI BUNA DECAT MULTI DOCTORI DIRECTORI.

  2. m-ai schimabtii ca ne-am saturat de mendrele lor !au niste fete acre si plini de ingamfare ba m-ai mult isi schimba culoare ca si cameleonul! halal alegeri !!!

  3. un manager e musai sa fie „membru”(neaparat portocaliu), sa stie sa minta , sa faca „smenul” si sa arunce cu banii spre partidul drag portocaliu. restul calitatilor nu sunt bagate in seqama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.