Arestati pentru trafic de persoane si de minori

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalittii Organizate Vaslui au reusit probarea activittii infractionale a doi tineri care au racolat si obligat la practicarea prostitutiei dou tinere de 17, respectiv 19 ani. Pe numele celor doi tineri au fost emise mandate de arestare preventiv pentru o perioad de 29 zile.

n urma activittilor specifice, politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalittii Organizate Vaslui, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul DIICOT- Biroul Teritorial Vaslui, au probat activitatea infractional a doi tineri, Andrei V., de 24 ani, din Brlad, si Alexandru U., de 23 ani, din comuna Rcoasa, judetul Vrancea, cercetati pentru svrsirea infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori. Cei doi tineri au fost identificati ca urmare a unor descinderi efectuate la locuintele acestora de ctre politistii Serviciului de Combatere a Criminalittii Organizate Vaslui si Serviciului de Interventie Rapid Vaslui cu sprijinul politistilor Serviciului de Interventie Rapid Vrancea. n iunie, cei doi tineri au recrutat, sub promisiunea angajrii n Italia, dou tinere cu vrsta de 17, respectiv 19 ani, pe care le-au transportat n Italia. Aici le-au obligat s practice prostitutia o perioad de aproximativ trei sptmni, sumele de bani obtinute din aceast activitate fiind nsusite de suspecti. La locuintele celor doi tineri au fost gsite trei autoturisme, suma de 2.950 euro si o cantitate de aproximativ 250 grame aur, asupra crora au fost aplicate msuri asiguratorii. Andrei V. si Alexandru U. au fost retinuti pentru o perioad de 24 ore, iar pe 11 august au fost prezentati n fata instantei de judecat cu propunerea de arestare preventiv. Tribunalul Vaslui a emis pe numele acestora mandate de arestare preventiv pentru o perioad de 29 zile sub aspectul svrsirii infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori.

2 COMENTARII

  1. are dreptate domnu iorgu tanasia… La parnaie q voi ba baietzi… am vazut in alte ziare ca era scris ca vladoiu lucreaza in italia… E o mare minciuna domnilor… Nu lucreaza inseala lumea.. Droguri bani falsi furturi acum cu fetele astea… A si fost arestat pentru furt.. Rusine.. De unde ai ma bani de mercedes? vati pus cumva intrebarea dc a plecat din italia in romania? Va spun eu…. Pt k deja il cauta politia aici….Sunt multe de spus dar sa lasam legea sa isi faca datoria..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.