ntrziere la afisarea rezultatelor titularizarii

Dup ce, miercuri, sute de profesori din judet, dar si din alte zone ale trii, au sustinut, la Vaslui, examenul scris pentru a se titulariza, ieri dimineat, ar fi trebuit s afle rezultatele. Din cauza faptului c toate tezele din tar au fost corectate n 11 centre, profesorii au avut de asteptat cteva ore bune. De fapt, pn la nchiderea editiei, inspectorii scolari vasluieni nc nu intraser n posesia rezultatelor. n consecint, si intervalul programat pentru depunerea contestatiilor, 10.00- 14.00, a fost decalat. Cert este c numai 730 de candidati au sanse la cele 243 de catedre titularizabile din judet. Asta pentru c doar attia profesori au mai rmas n sal pn la sfrsit pentru a rezolva subiectele. Restul din cei 1.106 de candidati ale cror dosare au fost complete si care aveau acces la concurs fie au absentat (239), fie sau retras n prima or (136), fie au fost prinsi copiind si eliminati (1). Totusi, din cei 730 cu sanse, doar cei care vor obtine cel putin nota 7.00 la concurs se vor putea prezenta la sedinta public pentru repartizarea posturilor. Si dac numrul norocosilor l va depsi pe cel al catedrelor vacante, atunci doar cei cu notele cele mai mari vor deveni titulari. Si asta n limita numrului de locuri libere la fiecare disciplin. „Pentru posturile titularizabile vor fi repartizati doar cei care au obtinut cel putin nota 7.00, dar numai n limita posturilor disponibile. Cei care au note suficient de mari dar rmn pe dinafar vor putea fi repartizati pe un post de suplinitor sau prin detasare. Ct despre cei cu note sub 5.00, acestia vor mai avea o sans la testarea de pe 5-6 august, programat pentru suplinitorii calificati si necalificati”, ne-a spus profesorul Catalin Ignat inspector de personal din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui. De mentionat c cei nemultumiti de note au la dispozitie si cteva ore din ziua de astzi (09.00- 15.00) pentru a depune contestatii. Eventualele contestatii vor fi solu- tionate pn pe 20 iulie, urmnd ca rezultatele finale s fie afisate pe 21 iulie. Cele 243 de posturi titularizabile vor fi repartizate n sedinta public din 22-23 iulie, cele pentru detasare la cerere n 26 iulie, iar cele pentru suplinire pe 27-30 iulie.

4 COMENTARII

  1. Era normala aceasta intarziere, numai buna pentru schimbarea tezelor cu coduri de bare copiate la xerox, celebrul aparat american prezent in multe case, efectuarea ”blaturilor” si ”facerea cartilor”, cu toata securitatea propusa de ministru, romanu-i inventiv , ce naiba!

  2. Si anul acesta s-a respectat traditia de a reusi la acest examen cu ajutorul banulor .Sa va fie rusine pui de draci ce luati bani si avantajati pe unii iar pe altii ii lasati in agonie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.