Majorarea TVA, o asasinare a economiei romnesti

PNL consider c decizia de majorare a TVA de la 19 la 24%, luat n grab si fr o minim analiz a consecintelor economice, de ctre guvernarea Bsescu-Udrea-Boc reprezint o tentativ disperat de salvare a clientelei politice PDL, prin asasinarea economiei romnesti. „Astzi, s-a dovedit c singura preocupare a guvernantilor o reprezint strangerea si directionarea de sume ct mai mari de bani publici ctre firmele sponsorilor PDL, ori ctre cele detinute direct sau prin interpusi de pedelisti de toate rangurile. Pentru alimentarea clientelei de partid, guvernul Bsescu- Udrea-Boc este gata s foloseasc orice mijloace, fie c avem n vedere tierea pensiilor, ori majorarea TVA”, se spune ntr-un comunicat de pres al PNL Vaslui. Rezultatul acestei preocupari este „aplicarea unei gndiri simpliste, de cmtari, care nu nteleg fenomenul economic. Bsescu, Udrea, Boc si Vldescu nu realizeaz faptul c o crestere a TVA atrage dup sine scderea consumului si cresterea evaziunii fiscale, asadar diminuarea veniturilor realizate la bugetul statului. PNL a denuntat nc din 3 mai 2010 intentiile guvernantilor de a mri TVA si cota unic, atunci cnd a prezentat n mod public un document initiat de Ministerul Finantelor, document ce prevedea aceste msuri. De aceea, ca unic reprezentant politic al clasei de mijloc si al oamenilor care produc plusvaloare n Romnia, PNL va folosi toate mijloacele pe care le are la ndemn pentru a mpiedeca aplicarea acestei msuri”.

2 COMENTARII

  1. Totul se datoreaz? PSD-ului ?i PNL-ului.Opozi?ia nu vrea binele ??rii.Din cauza deciziei CC instrumentul oamenilor politici leul se devalorizeaz? iar pre?urile cresc .Bugetarii pierd de dou? ori.OPOZI?IA PEDEPSE?TE ROMANIA!

  2. PNL-istii groparii economiei romanesti ,tradatori de tara,morti dupa putere,extremisti de dreapta,sustinatorii stingii lui Ponta Mongolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.