Petar Jovanovic: Abia astept sa revin la FC Vaslui

A jucat 3 sezoane pentru FC Vaslui, apoi a fost mprumutat la rivala Poli Iasi. A revenit la echipa vasluian n vara anului 2009, dar nu a mai intrat n planurile antrenorului Dulca si a fost din nou mprumutat la formatia srb FK Sevojno. Acum, mai mult ca oricnd, Petar Jovanovic asteapt sfrsitul sezonului pentru a reveni la FC Vaslui.

Reporter: Salut Jova, cum e la FK Sevojno?
Jovanovic: E bine, suntem pe locul 4, la un singur punct de locul 2. Echipa la care sunt mprumutat acum a jucat n Europa League, dar am fost eliminati n turul trei preliminar de echipa francez Lille.

Rep: De FC Vaslui ce mai stii?
Jovanovic: Am mai urmrit meciuri ale lui FC Vaslui la televizor. Acum, echipa e schimbat, e mult mai valoroas fat de cnd am plecat eu de acolo.

Rep: Mai ai ceva prieteni la Vaslui? Cu cine mai tii legtura?
Jovanovic: Sunt prieten cu Milisavljevic, Kuciak, Pavlovic si Gencev. Mai vorbesc cu ei din cnd n cnd.

Rep: Jova, FC Vaslui s-a calificat n finala Cupei Romniei.
Jovanovic: Da, am vzut. Felicitri bietilor pentru calificare, merit s cstige Cupa Romniei.

Rep: Echipa joac pe dou fronturi, ncearc s ocupe la finalul sezonului si un loc de Champions League. E un motiv n plus pentru a reveni la Vaslui?
Jovanovic: Normal c vreau s revin si s ajut echipa. Eu am jucat n Europa League cu FC Vaslui, cnd echipa nu era att de valoroas. Acum echipa este foarte puternic si se bate pentru a se califica n Champions League. Sper c fostii mei colegi s califice Vasluiul n aceast competitie important.

Rep: Finala Cupei se va juca pe 26 mai, la Iasi. Tu ai jucat la Poli Iasi, cum crezi c te vor primi suporterii vasluieni la revenirea ta la FC Vaslui ?
Jovanovic: Nu cred c o sa am probleme cu suporterii din aceast cauz. Ei au nteles situatia mea din acea perioad. mi aduc aminte c la meciul direct dintre FC Vaslui si Poli Iasi, supoterii vasluieni au afisat un banner pe care era scris Succes JOVA.

Rep: Acum, Poli Iasi e pe locul 16 retrogradabil.
Jovanovic: Am vzut si eu c sunt ntr-o situatie grea, dar pe mine nu prea m intereseaz Poli Iasi. Cnd eu am jucat acolo am avut un super-antrenor, pe Bergodi, si mpreun cu el am reusit s salvm echipa de la retrogradare, acum…

Rep: S revenim la FC Vaslui. Echipa joac joi cu CFR Cluj.
Jovanovic: Greu meci. Eu am ncredere c bietii o s nving, iar atunci sansele echipei de a cstiga campionatul cresc la 80%.

Rep: n tur FC Vaslui a nvins acas CFR Cluj cu scorul de 2-0, ai un pronostic pentru meciul de joi?
Jovanovic: Da, binenteles. Meciul se va termina 2-1 pentru FC Vaslui.

Rep: n final, ce le transmiti fostilor colegi si suporterilor?
Jovanovic: n primul rnd le doresc s cstige la Cluj. S intre n teren s joace brbteste, s dea totul si rezultatele vin singure. Am ncredere n colegi si le urez s realizeze eventul, merit. Mult baft echipei si salutri suporterilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.