Pe Prvan si Epureanu va curge doar lapte si miere!

Primarul Brladului si-a anuntat ieri prioritatea „zero” a mandatului: reabilitarea retelelor de ap de pe strada Vasile Prvan (demarare lucrri iulie-august 2010) si de pe Bulevardul Epureanu (inclusiv supralrgire si modernizare arter, termen necunoscut).

Dou curiozitti au uimit atentia mase-mediei brldene, ieri, la conferinta sptmnal a primarului Constantin Constantinescu. Este vorba despre dou initiative ale administratiei locale care, nu doar c ar soca localnicii, ci ar putea rezolva definitiv cea mai mare problem a acestora din anul curent, respectiv sistrile necontrolate ale apei potabile. n primul rnd, edilul sef si-a luat inima n dinti si a aruncat „bomba”: anul acesta, retelele de ap si canalizare care au explodat „fr numr” numai de la nceputul anului si pn acum vor fi reabilitate. Pe bani publici, pentru c asa se poart, dar alta a fost „explozia” de noutate. Si anume c, municipalitatea si-a pus n gnd tot mai serios, dar la anu’, s demareze ample lucrri de supralrgire si modernizare a celui mai distrus bulevard al orasului, respectiv Epureanu. „Se va crea cel putin o band de stocare pentru masini mici, pe bulevardul Epureanu. Lucrrile de supralrgire si modernizare vor ncepe la anul. Si se vor desfsura pe tronsoane. Evident, n functie de posibilittile financiare ale bugetului local”, a declarat hotrt primarul Brladului. De retinut: iulie-august si la anu’! Pn atunci, ar trebui s retinem si numrul viitoarelor avarii din reteaua de ap si canalizare de pe cele dou artere.

5 COMENTARII

  1. Interesant, si unde va fi banda de stocare de pe Epureanu, suspendata? Sau vor fi eliminate spatiile verzi care si asa sunt pe cale de disparitie dupa ce le-a cosmetizat d-na Ungureanu? Ori vor fi demolate blocurile daca nu vor reusi asta tirurile? Eu zic sa facem si prize pentru masinile electrice…ce tuns iarba:))!!!

  2. am mai auzit din astea…..
    la inceputul primului mandat spunea ca str. Vasile Parvan va fi asfaltata in intregime.
    au trecut gramezi de ani, iar strada arata ca o ulita defundata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.