V24 prima televiziune de stiri din judet

33
643

Prima televiziune de stiri din judet, V24, s-a lansat oficial la sfârsitul sãptãmânii trecute. Ceremonia de deschidere a avut loc în prezenta a numeroase personalitãti locale, dar si a invitatilor de onoare: analistul politic Claudiu Saftoiu si actorul Vladimir Gãitan, “nasul” noii televiziuni. Televiziunea V24 va emite în fiecare zi intre orele 7.00 – 21:00. Realizatorii vã învitã încã de la prima orã la un matinal menit sã aducã nu numai bunã dispozitie, ci si cele mai utile informatii: vreme, curs valutar, informatii, mondenitãti, primele stiri. Pe parcursul zilei programul va cuprinde stiri, reportaje si dezbateri din viata cotidianã. Nu vor lipsi stirile din Husi si nici cele din Bârlad.

Aproximativ 150 de oficialitãti locale, invitati si colegfi din massmedia vasluianã au participat, la sfârsitul sãptãmânii trecute, la lansarea oficialã a primei televiziuni de stiri din judet. Printre momentele de pauzã în care atmosfera a fost întretinutã de Cvartetul “Colloseum” Iasi, reportajele realizate de echipa V24 si prezentate în cadrul actiunii de lansare au captat atentia invitatilor. Problemele sociale, aspectele relevante din domeniul sãnãtãtii sau din învãtãmânt, au starnit interesul autoritãtilor si tuturor celor prezenti, care au vãzut si o altfel de realitate: cea a oamenilor care pun suflet si dragoste în meseria pe care o fac, adevãrate modele pentru cei din jur. Pe parcursul lansãrii au fost prezentate si aspecte mai putin plãcute ale realitãtii care ne înconjoarã, dar si un pamflet politic care a stârnit hazul celor prezenti. Echipa V24, formatã atât din oameni noi, entuziasti, dar si din jurnalisti cu experientã, a promis cã va fi mereu în mijlocul evenimentelor si cã va reflecta realitatea asa cum este ea. Invitatii si-au exprimat încrederea si sustinerea primei televiziuni de stiri, V24 si i-au urat, asa cum se cuvine la început de drum, succes si… impartialitate. “Mi-a luat “maul” prezentarea si lansarea de la V24. Am urmãrit foarte atent si cu un ochi avizat ceea ce dumneavoastrã, cei de la V24 propuneti comunitãtii vasluiene. Este un demers exceptional, mai cu seamã faptul cã invitând autoritãtile locale ati intrat într-un dialog deschis, foarte onest si, cred eu, de reciprocitate, atât pentru institutiile locale cât si pentru cetãteni. Sunt absolut coplesit de bucuria aceasta de a vedea nãscându-se o televiziune de stiri într-un oras care, departe de Bucuresti, trãieste foarte frumos. Ceea ce se va întâmpla de acum încolo, dacã vã tineti de cuvânt, si dacã vã veti tine în nota de profesionalism promisã, ar fi practic lansarea unui model de televiziune. As vrea sã cred cã veti fi cei care veti da tonul impartialitãtii, corectitudinii si profesionalismului în televiziunea românã. Salut aceastã initiativã, aici este un investitor care stie ce e aceea presã, a mai fãcut presã, are în traditie, în familie, o experientã de media, si cred cã peisajul media din Vaslui este pe mâini bune”, a spus Claudiu Sãftoiu, fãcând trimitere la investitor, Stefan Ciurãscu, fiiul unor cunoscuti oameni din televiziunea româneascã: Liviu si Silvia Ciurãscu. “Reportajele prezentate în cadrul lansãrii ar face onoare oricãrei televiziuni nationale. Stiu cã nu este usor, cã este nevoie de foarte multã muncã, cã cvorbim de o televiziune dintr-un oras în care orice întâmplare este un eveniment si este nevoie de profesionalism pentru a reusi. Din ceea ce am vãzut eu pânã acum, sunt convins cã aceastã echipã va face fatã provocãrii. Din toatã inima, vã doresc tinerete fãrã bãtrânete”, a urat noii televiziuni si Vladimir Gãitan.

33 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce nu a fost aprobat un comentariu anterior in care faceam niste observatii pertinente la starea tehnica a transmisiei-sunetul foarte scazut si alta referitor la rubrica de curs valutar care apare zilnic aceeasi cu erori flagrante-cursul BNR este anuntat in jur de 3,37,la dvs apare 4,3409,nu stiu cum nu ati sesizat asta…!!!

  2. Va salut si va apreciez,in general,insa am si niste nedumeriri…Cum se poate sa prezentati cursul valutar aiurea…?De o saptamana ruleaza pe banda de jos acelasi curs de 4,34o9…cand cursul anuntat trece de 4,37…?In plus aveti sunetul foarte scazut.La alte postruri ma multumesc cu nivelul 7-10,la V24 trebuie sa urc la peste 60…Se poate?Sunt abonat Rds si am imagine f.buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.