Rugby Club Brlad, pregatit pentru noul sezon competitional

Cu mai mult de o sptmn nainte de nceperea noului an competitional, echipa reprezentativ de rugby a Brladului a fost prezentat n mod oficial. nc de pe acum, componentii Rugby Club Brlad si-au propus nu doar s nu retrocedeze n divizia B, ci s cstige si toate meciurile ce vor fi jucate pe teren propriu. Primul meci din sezonul 2010 pe care l va juca RC Brlad (pe teren propriu) este programat pe data de 27 martie, contra RCJ Farul Constanta.

Cei 35 de juctori ai Rugby Club (RC) Brlad au participat, ieri dimineat, la o sedint de antrenament, desfsurat pe Stadionul Municipal de Rugby Brlad (fostul Rulmentul). Pentru c tot au avut norocul s rmn ntre cele mai bune 12 echipe de seniori din tar, acum, la nceput de sezon competitional, juctorii au fcut si o poz de grup. Alturi le-au stat antrenorul Ioan Harnagea si delegatul echipei, Ciprian Popa, care si-au stabilit deja obiectivele pentru urmtoarele luni. Obiectivul principal este s cstigm meciurile de pe teren propriu, cu echipele RCJ Farul Constanta, CS Stiinta Petrosani, CS Poli Agro Iasi. n acelasi timp, sperm s jucm ct mai bine si n meciurile din deplasare, ca s evitm retrocedarea. La acest moment, putem spune c, din lot, doar doi juctori au peste 30 de ani, n rest sunt tineri, care particip si la meciurile de juniori, ne-a spus antrenorul Ioan Harnagea. Si cpitanul echipei, juctorul Ionel Oprea, are de gnd s evolueze ct mai bine pe teren, n conditiile n care, mare parte din timp, juctorii se antreneaz. Pentru a demonstra c traditia rugby-ului brldean nu a murit si c aici nc se produc valori, Ciprian Popa a mentionat trei juctori care au fost preluati n lotul echipei nationale de curnd. Este vorba despre Florin Ibnescu, Eduard Mcrscu (la Under 21) si Florin Fertu, n lotul lrgit. n rest, din cei 35 de rugbisti care activeaz n echipa orasului, doi sunt din Republica Moldova, respectiv Roman Cangea si Daniel Hncu. De asemenea, ne putem luda cu faptul c, desi RC Brlad este o echip de seniori, sase dintre juctori au dubl legitimare (activeaz si la echipa de juniori, n.r.), ne-a spus Ciprian Popa.

5 COMENTARII

  1. acest entiziasm si cuvinte pompoase le auzim la fiecare inceput de campionat sa vedem la sfarsit de campionat daca mai sunt asa entuziasti.

  2. Vai de capul tau bai ,tu nici nu stii ce vorbesti .Cunosti si tu cativa fosti rugbysti si vorbesti. Echipa este formata in mare parte de baieti de la CSS din aia vechii ai este vete si alin cred. Echipa este tanara daca reusesc sa se mentina in prima liga la anu va fi bine ca vor progresa baietii si cum a zis harnagea in 3 ani pot vorbi altfel.(cu conditia sa nu plece baietii ) echipa are sanse sa se mentina au cu ce si harnagea are strategii si vede altel rugbyul.(se docuenteaza) acum si baietii trebuie sa fie constienti ca au valoare si pot castiga cu orice echipa la barlad

  3. de 5 ani ,la inceputul sezonului prezentati echipa ca fiind tinara ptr.a avea scuze .Sa castigati meciurile de acasa?Ce gluma buna.In Barlad nu mai este rugby de cand turcii i au dat afara pe baieti;:vii amintesc:SILION,NEDELCU,CONSTANDA,RASCANU,NICOARA,ARHIP,NECHITA,MIHOCI,TINU UNGUREANU,SARGIE,BUCUR,LEU ,TARALA CHEPTEA .Aceasta echipa plus altii care erau in lot au invins la Barlad toate echipele :STEAUA ,DINAMO FARUL, DAR CE CONTA CEL MAI MULT ERA RESPECTUL PE CARE L AVEAU MARILE ECHIPE PTR. BARLAD.SA SPERAM CA TRADITIA VA FI DUSA MAI DEPARTE.

  4. Adriana, se numeste retrogradare , nu retrocedare!A gresi e omeneste , dar a continua e……Foloseste dictionarul draguta cand nu esti sigura pe termenii care ai folosesti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.