Primaria Brlad cstiga teren n fata Abromului

Primria Brlad se apropie cu pasi mari de cstigarea procesului pe care l-a intentat SC Abrom SA, unitatea pe care a acuzat-o c a „furat” circa 7.000 de metri ptrati de teren ai municipalittii, prin stergerea unei semnturi. Procesul se judec la nalta Curte de Casatie si Justitie.

Cearta dintre cele dou prti a ajuns n instant, un prim termen n proces consumndu-se pe data de 15 octombrie 2007. Asta chiar dac falsul n acte, constatat de reclamat, n spet Primria Brlad, s-a comis n anul 1992. Concret, la acea dat, pe timpul mandatului fostului primar Aurel Gvan, SC Abrom SA Brlad a recurs la un artificiu, pentru a putea obtine de la stat certificatul de atestare a propriettii. Solutia cea mai la ndemn a conducerii de atunci a fabricii a fost, se pare, s stearg o stampil, lucru care i-a facilitatat lrgirea cu 7.000 de metri ptrati a perimetrului pe care se afla societatea. Ulterior, Abrom si-a obtinut certificatul de atestare iar falsul se pare c a rmas nedescoperit si n perioada mandatelor fostilor primari Doru Gabriel Craus si Ioan Juverdeanu. Actualul primar al Brladului spune c, de fapt, a fost nevoie de un edil sef „dat dracului”, pentru ca ilegalittile comise s ias la lumina zilei. Adic de… el! „Cei care se fac vinovati sunt la un pas de a fi pedepsiti. Procesul, care a ajuns deja la nalta Curte de Casatie, va avea primul termen luna aceasta, n martie. Este o suprafat de teren pe care nu ne putem permite s o pierdem, mai ales c se afl n imediata vecintate a Centrului de Afaceri iar valoare ei va creste semnificativ n perioada urmtoare”, a spus primarul Constantinescu. Ce-i drept, litigiul dintre prti este departe de a-si afla un vinovat clar n acest caz. Asta deoarece ironia sortii face ca cel care s-ar face vinovat de stergerea semnturii n cauz… a decedat ntre timp.

2 COMENTARII

  1. Sa se duca domnul primar sa vada cat gunoi este pe terenul Abrom-ului si in vecinatatea Centrului de Afaceri , sa puna un comunitar sa pazeasca acolo nu la flori in centru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.