A nceput curatenia de primavara

Primria Brlad a demarat n fort campania de igienizare si curtire a arborilor si spatiilor verzi din oras, punctul de plecare fiind ales centrul si bulevardul Republicii. Cei de la Serviciul Sere-Spatii Verzi din cadrul Primriei Brlad spun c aceast actiune este de durat, avnd n vedere faptul c pomii au fost atacati pe timpul iernii de amatorii de lemne pentru nczire. Vom ncerca refacerea coroanelor copacilor, care au nu crescut asa cum trebuie, din cauz c la unii pomi crengile au fost rupte. Oricum, anul acesta nu am avut att de multe probleme ca n anii trecuti. Actiunea de igienizare va mai dura cel putin o lun, a spus un angajat al Seriviciului Spatii Verzi. n scurt timp, municipalitatea va demara si actiunea de igienizare a spatiilor verzi, care va cuprinde si rennoirea spatiilor cu plante ornamentale.

2 COMENTARII

  1. Mul?umesc celor care ne m?tur? str?zile din jurul nostru dar trebuie cineva s? raporteze locurile unde se adun? apa ?i unde nu se poate m?tura/
    .Oare ce consilier avem n str.Dimitrie Sturza?

  2. Astia-s nebuni , grija pomilor ii freaca cand pe strada nici cu o bicicleta nu poti sa mergi dar ce sa mai zic de o masina , Titi!!!! impusca-te, spanzura-te fa ceva ca ne-am saturat de tigania ta!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.