Fotbalul s-a nascut n curtea scolii

Animatie mare la sala de sport a Grupului Scolar Industrial Ion Mincu. Ieri, circa 800 de elevi (circa jumtate din numrul total) au tinut s ia parte la o actiune cum foarte rar se organizeaz n orasul nostru.

Dup ce a trecut pe la Grupul Scolar Industrial Stefan Procopiu, Liceul Teoretic Emil Racovit sau Colegiul Economic Anghel Rugin, a venit rndul celor de la Grupul Scolar Industrial Ion Mincu din Vaslui s gzduiasc caravana Campaniei Nationale intitulat Fotbalul s-a nscut n curtea scolii. Manifestarea, care a ntrziat pret de circa 30 de minute deoarece o parte dintre protagonisti au sosit mai trziu, direct de la antrenament, a fost initiat de cotidianul Gazeta Sporturilor si Compania Coca Cola. Ieri, la sala de sport a institutiei de nvtmnt mentionat, cea mai nou si una dintre cele mai moderne din judet, a avut loc meciul de fotbal dintre combinata FC Vaslui – Gazeta Sporturilor, pe de o parte, si o echip a liceenilor. Scorul final, care are mai putin important, a fost 11-6 (6-3) pentru formatia din care au fcut parte Hisan, Dinu si Lucian Snmrtean, Gladstone Perreira, Raul Costin, Zmeu si Rzvan Neagu. Din familia presarilor de la Gazet nu a lipsit cunoscutul Andrei Vochin. A absentat n schimb Cristian Geambasu iar Alin Buzrin, ani la rnd un condei incisiv, demn de tot respectul, a pus punct recent carierei gazetresti, acesta devenind ofiter de pres la divizionara secund din Brnesti, liderul la zi al seriei I. La sal a fost prezent si brazilianul Willian Gerlem care ns nu a evoluat. Atmosfera, una destul de atrgtoare, a fost ntretinut de formatia de majorete a Grupului Scolar. n pauz elevii si n special fetele, au primit autografe si s-au fotografiat cu fotbalistii.

1 COMENTARIU

  1. da si elevii de ce nu au jucat. am inteles sa nascut fotbalul in curte scolii dar aici vad ca nu sa organizat nimic pentru elevi ci pentru distrac?a altora.sa se organizeze turnee intre scolile din oras si cei de la gazeta sporturilor sa vina si sa evidentieze pe cei care joaca bine .Asa altii se distreaza si elevii stau si le curg balee uitanduse la ei.Nu asa se stimuleaza .Aici e numai traba de bani si publicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.