Schimb de urari ntre primari si CJ Vaslui

Ieri, conducerea Consiliului Judetean Vaslui i-a invitat pe primarii localittilor din judet la o ntlnire de sfrsit de an, prilej de a fi stabilite obiectivele anului urmtor, dar mai ales de a se schimba traditionalele urri n prag de an nou.

„Indiferent de culoarea politic pe care o avem, avem obligtia moral de a face ceea ce trebuie n administratia local. n limita posibilittilor vrem s v ajutm si nu ezitati s ne cereti sprijinul atunci cnd nu v descurcati singuri. Vrem ca mpreun s facem drumuri mai bune, s aducem ap curent n casa fiecrui cettean, s asigurm mcar minimul de comfort si civilizatie tuturor locuitorilor, astfel nct judetul nostru s nu mai fie o „cenusreas” printre celelalte judete”, a spus Vasile Mihalachi, presedintele CJ Vaslui. Cei doi vicepresedinti ai CJ, Dumitru Buzatu si Corneliu Bichinet au ntrit garantiile de disponibilitate pentru colaborare, necesar mai ales ntr-un an greu, asa cum se prevede a fi anul 2010. Desigur nici acestia nu au uitat s le ureze primarilor noi succese n anul care urmeaz si traditionalele urri de liniste, pace si sntate. Un ndemn la colaborare n anul greu care vine a lansat si Ionel Stefnic Armeanu, directorul Directiei Generale de Asistent Social si Protectie a Copilului (DGASPC) Vaslui, dup care primarii unor comune au multumit conducerii CJ pentru sprijinul „permanent” acordat pentru ducerea la ndeplinire a unor obiective. Singurul care s-a declarat nemultumit de colaborarea cu CJ Vaslui a fost primarul comunei Cozmesti, Vasile Apurcritei: „Eu nu pot s spun c n anul care a trecut am avut sustinere din partea Consiliului Judetean. Mi s-a promis bani pentru scoal, n-am primit un leu, dac n alte comune s-au reparat soselele prin toate ctunele, iar eu n-am primit nici mcar o masin de piatr. Nu pot s spun c am avut o colaborare bun”. Replica a venit prompt. „Eu rezist la toate tbcelile si sunt convins c merit si aceste critici. Dar nu uitati c mandatul e de patru ani si nu se poate face totul odat. Nici un copil nu se face ntr-o zi. Poate ntr-un singur an nu am reusit s facem mare lucru, dar a primit cte ceva fiecare si de primari a depins dac banii alocati au fost folositi eficient sau nu”, a spus Vasile Mihalachi.

1 COMENTARIU

  1. dONMILOR de la judet,lasati minciuna macar de sarbatori,ce sa realizat?ninic!comuna oltenesti arata ca dupa razboi{ma refer la drumuru}in vinetesti daca moare cineva o face din cauza ca nu poate intra nimeni in groapa asta cu o masina,e strigator la cer domnilor,lasati laudele pentru cine le merita,CINSTE PRIMARULUI de la munteni cu soseaua catre manjesti,si altora care merita nu adormitilor din alte comune care nui intereseaza decat bani,masini si case,DLE PRESEDINTE DACA AVETI PUTERE ,NU STIU,OPRITI DOMNULE AJUTOARELE ASTEA SOCIALE CATEVA LUNI SI FACETI DRUMURILE ASTEA AMARATE DE LA SATE,in oltenesti cred ca 80%au ajutor si fac planul patronilor fumeaza bea se distreaza,ce lumea a trait cu ajutoare inainte,????CEREM ASA MULT SA AVEM SI NOI UN DRUM PRACTICABIL??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.