Basescu, validat n functia de presedinte

Curtea Constitutional l-a validat, ieri, pe Traian Bsescu n functia de presedinte al Romniei. n exercitarea atributiilor sale constitutionale si legale, Curtea Constitutional, cu unanimitate de voturi, a adoptat Hotrrea nr. 42 din 14 decembrie 2009 privind stabilirea si aducerea la cunostinta public a rezultatului alegerilor pentru functia de Presedinte al Romniei, n cadrul celui de-al doilea tur de scrutin desfsurat la 6 decembrie 2009, hotrre care este definitiv, se public n Monitorul Oficial al Romniei, Partea I, si al crei dispozitiv este urmtorul: 1. Stabileste si aduce la cunostint public rezultatele alegerilor pentru functia de Presedinte al Romniei, n cadrul celui de-al doilea tur de scrutin din 6 decembrie 2009. 2. Constat c domnul Traian Bsescu este ales n functia de Presedinte al Romniei, ntrunind cel mai mare numr de voturi din cele valabil exprimate. 3. Stabileste validarea alegerii domnului Traian Bsescu n functia de Presedinte al Romniei pentru 16 decembrie 2009, ora 10:00, la sediul Curtii Constitu- tionale din Palatul Parlamentului. 4. Prezenta hotrre este definitiv, se public n Monitorul Oficial al Romniei, Partea I, si se aduce la cunostint prin pres.

6 COMENTARII

  1. Felicitari d-le Basescu!PDL-Asteptarile sunt uriase! FORMATI IMPREUNA CU CEI DE DREAPTA UN PARTID PUTERNIC!PARTIDUL POPULAR ROMAN! ATENTIE -exemplul SPANIEI! ANTONESCU REPREZINTA EXTREMA DREAPTA -vezi, HITLER ,FRANCO ,MUSOLINI. Interesul nucleului dur al celor doua formatiuni cu doctrina opusa este de ordin personal sau de grup! Evitati compromisul cu aceste doua persoane! NU VA LASATI INSELATI! CHIAR DACA VA FI GREU POPORUL VASUPORTA ! MAI RAU DE ATAT NU POATE FI! CEI CARORA LI S-AU INCHIS FABRICILE SI AU FOST NEVOITI SA PARASEASCA TARA DEVENIND SLUGILE STRAINILOR AU FOST RAZBUNATI! D-ZEU SA NE AJUTE!

  2. D-le Solomon,du-te repede la Traian si numara-i coaiele,repede,ca este mare aglomeratie la Cotroceni!Apoi, te rugam sa-ti dai demisia cum ai promis.Te mai rugam sa-ti ceri scuze barladenilor deranjati inutil de fanfara tocmita de PSD duminica 6 decembrie.Sampania bauta nu o mai puteti recupera,o treceti la pierderi.

  3. Iar va-ti facut de ras comunistilor!!!cinste dle BASESCU nu ne faceti de rusine ca altfel o sa le dati apa la moara psd.istilor SUCCES IN URMATORII 5 ANI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.