La Vaslui sunt cei mai frumosi si mai cuminti copii!

Magia srbtorilor de iarn a cuprins ntregul oras. Cei mici ncearc s i fac pe cei mari s uite de toate problemele si mai ales de cele financiare cum stiu ei mai bine. Cu un cantec sau o poezie, cu un dans si o inedit prezentare de mod copii de toate vrstele au ncercat s l impresioneze pe Mos Crciun si s i goleasc sacul plin de daruri.

Mos Crciun pe post de barz

Luna cadourilor nu trebuie s aib de suferit din cauza crizei financiare. Asa se face c smbt seara la Silver Mall a poposit Mos Crciun cu sacul ncrcat ca de obicei. Fr s stea prea mult pe gnduri, cei mici au poposit cteva clipe pe genunchii lui pentru a-i spune poezii, pentru a-i cnta colinde si pentru a primi n schimb un mic dar. Unii au fost cuminti, altii au ncercat s ascund faptul c au mai fcut si mici nzbtii, ns mosul i-a iertat pe toti. „Sunt multi copii frumosi la Vaslui. Cei mai multi au fost cuminti. Chiar dac au mai gresit, eu i voi ierta si le voi face tuturor o vizit n ajunul Crciunului”, a promis Mos Crciun. Dorintele copiilor vasluieni sunt care mai de care mai interesante. Unii se gndesc numai la jucrii, altii si doresc frtiori sau surioare, altii au ntreles c sntatea este mai important, chiar dac mai sunt nc la vrsta jocurilor si jucriilor. Mos Crciun i-a ascultat pe toti si le-a promis c va veni pe la fiecare, asa cum face de sute de ani.

Ce-mi dai ca s-ti dau un dar?

Mos Crciun a venit pregtit, cu sacul plin. ns nu a aruncat cu daruri n stnga si-n dreapta la ntmplare. Copiii au muncit pentru a primi ceva: au cntat, au dansat si au defilat pe podium costumati n personaje care mai de care mai interesante. Prin fata mosului s-au perindat fulgi de zpad, brduleti mai mari sau mai mici, crciunite, magi, pitici si zne. Valsul pe care l-au dansat crciuneii si crciunitele pregtiti de Cosmin Cretu n cadrul Agentiei de modeling Estetica Nadimar i-au dat posibilitatea mosului s si aleag ajutoare pentru c e greu s umbli de unul singur si s mparti daruri copiilor din ntreaga lume. „Eu pot spune c mi-am primit deja cadoul de la Mos Crciun. Mi-am dorit un Crciun alb, cu mult, mult zpad si iat c asa va fi. n rest ce mai gseste el prin sac, asta dup ce mparte daruri la cei care nu au avut norocul s triasc alturi de printi, de o familie fericit”, este dorinta Bianci, o fetit de 9 ani care a poposit pe genunchiul lui Mos Crciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.