Slava Domnului, Dobrin n-are gripa!

Chiar dac temperaturile au cobort foarte mult n ultima perioad, aligatorul Dobrin, „cazat” la Grdina Zoologic din Brlad nc din var, nu sufer din cauza frigului. Pentru c reptila provine dintr-o zon a Americii n care clima este ceva mai cald dect la noi, Bazinul fluviului Mississippi, conducerea Zoo a dat deja drumul la cldur n „garsoniera” lui Dobrin. Astfel, att bazinul cu ap n care locuieste ct si ambientul ncperii, sunt pstrate la o temperatur constant de 26 grade Celsius. Conform conducerii Grdinii Zoologice, aligatorul este perfect sntos, nefiind afectat de frigul de afar. Ca urmare, accesul vizitatorilor este n continuare permis, chiar dac sezonul rece a nceput. Programul este aproximativ acelasi ca si pe timp de var, respectiv marti-duminic, de la ora 10.00 pn la apusul soarelui. Si pentru c n aceast perioad lumea este isterizat de izbucnirea focarelor de grip porcin peste tot n tar, directorul obiectivului a precizat n glum c Dobrin nu este „atins”. „Deocamdat, nu este bolnav si sper ca asa s rmn n continuare si s nu se ia gripa asta de porc si la crocodil. ntr-o not mai serioas, Dobrin poate fi vizitat n continuare n fiecare zi de la ora 10.00 si pn se ntunec. Pentru c multi nu stiu s se comporte si arunc tot felul de gunoaie n bazinul cu ap, de la ora 15.30 pot vedea aligatorul numai sub supravegherea paznicului”, ne-a spus Adrian Crbt, directorul Zoo Brlad.

4 COMENTARII

  1. Se pare ca sunt multi ratati (spre exemplu asa zisu cetateanu) care altceva nu au ce face decat sa critice munca altuia cand ei nici nu stiu sa creeze o fraza macar 50% corecta d.p.d.v gramatical. Bai frate, iati ma o slujba sau acu ca ai calculator, joaca frate cs sau fifa sau ce mai joci tu, nu mai deranja.

    Te salut ma ratat!

  2. „cetateanu’ „, daca nu stii ce a vrut sa scrie fata asta aicea, nu te mai baga in seama sa comentezi aiurea. Fata (fimeia) asta, a scos in evidenta faptul ca crocodilul cu pricina este sanatos si ca gradina „zeologica” este deschisa in zilele care le-a mentionat, incepand cu ora mentionata. deci tu, eu sau altii, putem merge cu catel cu purcel, la gradina zoologica si pe langa crocodilul cu pricina mai putem vedea si alte animale, printre care si pe TINE (cetateanu’), daca mai comentezi mult, fara sa-ti dai seama despre ce este vb. In concluzie, in loc de reclama la gradina, a facut o stire… Misto, nu ? :)) „fecilitari” Adriana Cristina Susnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.