Elevii de la Eminescu, vizitati de partenerii din Europa

n cadrul proiectului Comenius Songs, love and videoclips, elevii si profesorii de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu Brlad au gzduit, zilele trecute, toate delegatiile trilor partenere. n total, familiile liceenilor brldeni au primit, n perioada 4-8 noiembrie, 24 de elevi din Germania, Italia, Spania, Bulgaria si Lituania. Pe lng acestia, 11 profesori implicati n proiect din trile partenere au participat la activittile derulate n Brlad. Aceasta ar fi prima vizit de proiect din anul scolar 2009-2010. Fiecare scoal implicat a trebuit s realizeze n variant proprie videoclipul melodiei Bleeding love, cntat de artista britanic Leona Lewis. Pe lng prezentarea acestuia, elevii si profesorii au participat la diverse activitti organizate special pentru eveniment. n prima zi, gazdele au pregtit o sear romneasc, constnd n prepararea unor retete culinare autohtone, precum si ntr-o expozitie de art popular si o demonstratie de cntece si dansuri traditionale. Cea de-a doua zi a fost dedicat vizitrii orasului si n special a Muzeului Vasile Prvan, dar si unei gale de prezentare a produsului final la Teatrul Victor Ion Popa. n continuare, cei implicati au petrecut o zi pentru filmarea n Brlad a documentarului My Romanian Xperience, iar n ultima zi a fost organizat o petrecere de adio de ctre printii elevilor brldeni. Toti cei care ne-au vizitat au rmas impresionati de cldura si ospitalitatea printilor elevilor nostri. Au remarcat faptul c suntem o echip deadev ratelea si ne-au spus c le-a plcut n Brlad. Urmtoarea vizit va fi organizat prin februarie anul viitor, n Bulgaria. Atunci vom prezenta remake-ul dup un videoclip fr o tematic anume, dar pe care trebuie s-l alegem din repertoriul international, ne-a spus Rica Luchianov, unul dintre profesorii implicati n proiect. De mentionat c, pn acum, elevii si profesorii brldeni, coordonati de profesorul Oana Acsinte, au mai fost n vizite de proiect n Italia si Lituania.

6 COMENTARII

  1. Bravo ca la magari le spun profesorilor de la Eminescu ,datorita lor Liceul Teoretic” Mihai Eminescu” a devenit Spitalul de Urgenta „Mihai Eminescu”!Voit sunteti vinovati de aparitia gripei A/ H1N1 in Barlad ,in concluzie duceti-va draq cu toti cu proiectul vostru de cacat !

    Cu mare stima , eu !

  2. cu privire la ultima parte…”vizite de proiect n Italia si Lituania.”…adaugati si spania..acolo a avut loc PRIMA intalnire de proiect..in noiembrie 2008.:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.