TNL Vaslui are un nou presedinte

Smbt, 10 octombrie, la Vaslui, a avut loc Conferinta de Alegeri a Tineretului National Liberal din municipiul resedint de judet. n prezenta a peste 130 de tineri si a membrilor Biroului Politic Municipal al PNL, Biroului Politic National al TNL, a presedintelui Filialei Teritoriale TNL Vaslui, n functia de presedinte al Organizatiei Municipale TNL Vaslui a fost ales Paul Pdurariu. Noul presedinte are 21 de ani, este student al Faculttii de Agronomie din Iasi si a cstigat cu dou treimi din voturile exprimate gratie proiectului politic privind sustinerea lui Crin Antonescu pentru cstigarea presedintiei Romniei. Totodat, smbt a fost ales si Biroul Politic Municipal al TNL Vaslui, format din 20 de membri. Noua conducere si propune s aib un aport semnificativ la cstigarea alegerilor prezidentiale n municipiul Vaslui, Crin Antonescu fiind considerat „singura alternativ viabil”.

3 COMENTARII

  1. Sincere felicitari!!!Tot ce-i doresc este sa fie un bun mediator intre grupurile de „interese” care s-au format in aceasta organizatie,sa reprezinte cat mai bine imaginea tineretului liberal vasluian si un mandat plin de realizari si satisfactii.Crin -nr 1 al viitorului Roamaniei!!!!

  2. Felicitari noului presedinte, urez bafta intregului birou, si sper sa faca o fata buna a Vasluiului din partea tinerilor si nu numai….Succes domnului Crin in alegeri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.