Eurodeputata liberala Renate Weber si-a deschis cabinet la Vaslui

Eurodeputata liberal Renate Weber s-a tinut de cuvnt si, ieri, la sediul PNL Vaslui, a inaugurat cabinetul pe care la promis n campania electoral pentru alegerile europarlamentare, primul deschis n afara Bucurestiului. „Este un spatiu destinat nu numai celor care au probleme, ci si un loc de initiere a unor proiecte care s ne fac s simtim c suntem membri ai Uniunii Europene”, a precizat Renate Weber. Dincolo de promisiunea fcut n campanie, un alt motiv pentru care eurodeputata si-a deschis cabinet la Vaslui este „relatia special” pe care a avut-o, de-a lungul timpului, cu membrii Filialei Teritoriale PNL Vaslui, si n special cu senatorul Cristian David. Permanenta va fi asigurat de Alin Juverdeanu, consilier judetean.

Mesaj pentru Bsescu: Gata, las-ne, du-te!

Zi plin, ieri, pentru Renate Weber: ntlnirea cu presa local a fost perecedat de una cu fostii salariati de la Textila si, ulterior, cu femeile liberale, iar n cursul dup- amiezii, la Brlad, a avut o ntrunire pe teme juridice. Dezamgirea eurodeputatei liberale fat de actiunile lui Traian Bsescu este cu att mai mare cu ct, pentru un an de zile, ea a fost consilier prezidential pe probleme constitut ionale si legislative. „Poti s gresesti, dar este diabolic s persisti n greseal. Gata, las-ne, du-te! Te-ai epuizat din toate punctele de vedere, domnule presedinte!”, a declarat Renate Weber.

4 COMENTARII

  1. Gata, las-ne, du-te! Te-ai epuizat din toate punctele de vedere, domnule presedinte!, a declarat Renate Weber.Si vin eu sustinuta de patriciu sa va terminam de tot

  2. In sfarsit un om mare in judet,tarziu domna dar binevenita.Sper sa fiti si prezenta in cabinet,nu doar emblema de la intrare.Mult succes si multa rabdare AJUTAND vasluienii.

  3. Cinste si onoare cit cuprinde, ca doamna europarlamentar a „COBORIT” pina la Vaslui!!!! Pacat ca nu a binevoit sa ne cinsteasca cu prezenta si pe vremea cind partidul dumneaei era la putere!!!!!Ca si asa PNL NU A FACUT NIMIC LA VASLUI!!!! Nu a fost in stare, cind economia DUDUIA , ce gogosi vrea sa ne vinda acum????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.