Cososchi a preluat oficial sefia ISJ

Ieri, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui a avut loc numirea oficial a noii echipe care va monitoriza, evalua si gestiona buna functionare a nvtmntului vasluian. Investirea Mihaelei Cososchi n functia de inspector general a fost fcut n prezenta prefectului Ciprian Iftimoaei dar si a mai multor inspectori din aparatul de conducere a institutiei. Vom pune accent pe relatiile dintre conducerea ISJ, cadrele didactice, elevi si printi, ca beneficiari indirecti ai activittii noastre. Ne dorim s putem fi n msur s aplicm noile metodologii si v asigurm c, mpreun cu echipa, vom duce la bun sfrsit ceea ce ne propunem, a spus Mihaela Cososchi. De men- tionat c la aceast numire a fost prezent si Vasile Mariciuc, demis din fruntea ISJ, care a oferit tuturor o dovad a faptului c o functie se poate prsi cu fruntea sus, fr regrete si, mai ales, fr ur. Am venit ntr-un moment greu la ISJ, n perioada examenelor de absolvire care au culminat cu bacalaureatul, dup care a urmat perioada de miscare a personalului didactic. Am preluat din mers toate problemele si vreau s le multumesc celor din aparatul ISJ , adevrati profesionis ti fr de care organizarea acestor examene nu ar fi fost posibil. Cea mai mare realizare a fost un proiect strategic, de patru milioane, care sper s treac de evaluare fr probleme si s primeasc finantarea pentru a fi pus n practic. Dar, dincolo de toate, vreau s v spun c ceea ce am fcut a avut la baz interesul elevilor. Omul e msura tuturor lucrurilor si nu am uitat o clip c meseria nmoastr, a profesorilor, se bazeaz pe dragostea pentru elev si pe cuvnt. Noua conducere s nu uite acest lucru si i doresc s aib la dispozit ie timpul necesar pentru a pune n practic toate ideile bune, a spus Vasile Mariciuc , care nu numai c a felicitat-o pe Mihaela Cososchi, dar, n cadrul unor discutii ulterioare, a tinut s o pun la curent si cu cteva din problemele care exist n sistem: La Fstci exist o situatie special si sunt cteva administratii locale care ne creeaz probleme, dar o s v spun dup despre toate problemele. O atitudine frumoas, cinstit si ludabil pentru normalitate, pentru c, pn la urm, am dori s vedem ct mai des oameni care si prsesc functiile cu demnitate.

4 COMENTARII

 1. normal ca fara ura, cine ar putea ur-o pe d-na cososchi? :))
  ba mai mult, mai sunt si porci care pun titluri nu prea potrivite articolelor pe care le posteaza si care nu au nicio legatura cu ceea ce vor sa scoata ei in evidenta. da, e reprezentanta sexului frumos si suceste mintile tuturor, dar mai presus de toate e o femeie competenta, si asta ar trebui sa va intereseze avand in vedere postul la care faceti referinta, pe care tocmai l-a ocupat. si nu va faceti griji, domnilor, are cine s-o laude si sa se ocupe de aceste amanunte, d-na e casatorita, asa ca respectati-o si vedeti-va de sotiile si supa voastra.

 2. FELICITARI DOMNULE MARICIUC! DOVEDESTI INCA ODATA CA AI PRIMIT DE LA PARINTI ACEASTA NESTEMATA …DEMNITATEA ! AI O EDUCATIE CE-TI DA DREPTUL SA FIII …OM INDIFERENT DE COLORATURA POLITICA ! FELICITARI CA AI ADUS IN INSPECTORATUL SCOLAR OFORMA NOUA DE A GINDI SI DE A CONDUCE UN SECTOR ATIT DE IMPORTANT PENTRU EXISTENTA NOASTRA CA POPOR! SA-TI AJUTE BUNUL DUMNEZEU IN TOATE!

 3. o profesoara de romana foarte buna care sta cu cartea in fata citeste si spune ca nu se poate, bineinteles k nu a primit spaga stiu cei care au avut de a face cu ea .
  Va ajunge foarte bine invatamantul vasluian.

 4. pe cit timp vin portocalii . PSD-isti au stat citeva saptamani ;
  Sa schimbe tot sa aduca numai de culoarea partidului ( blonde) si sa dezinfecteze ISJ INAINTE DE INSTALARE ;
  Cadre sint suficiente care simpatizeaza sau sint membrii PDL schimbati tot ca asa veti reusii ; ghiar daca la sefie Ursanu este mai ghibaci .
  Va urez succes si sa dea domnul sa va transformati culoarea in rosu ca este mai viguroasa si mai sexi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.