Tinerii, arma secreta a PNL

La sfrsitul sptmnii trecute, n prezenta senatorului Cristian David, presedintele Filialei Teritoriale PNL Vaslui, a presedintelui Organizatiei Municipale Vaslui, Florin Ciurariu, a lui Ciprian Feraru, presedintele TNL, si a lui Radu Surugiu, presedintele Cluburilor Studentesti Liberale, studentii din acest partid si-au ales noul presedinte. Teodora Laura Condrea este cea care, de vinerea trecut, ocup aceast functie. „Noi suntem mobilizati. Vom fi parte activ n procesul electoral care ne asteapt”, a declarat Teodora Laura Condrea. Senatorul Cristian David a subliniat rolul extrem de important pe care l vor juca tinerii n campania electoral. Dincolo de optimismul pe care acestia l degaj, noua generatie a PNL se regseste n imaginea candidatului la functia de presedinte al statului, Crin Antonescu. Cert este c, dup „tragica” plecare a „grupului Braniste” din PNL, lucrurile reintr pe un fgas normal. „n urma precrilor din PNL, noi am rmas mai multi”, a conchis Florin Ciurariu. Mai multi si mai pusi pe treab, pentru c n judet vor continua s se desfsoare conferintele de alegeri la organizatiile de tineret, a precizat Ciprian Feraru, presedintele TNL Vaslui, si, de asemenea, vor fi nfiintate noi organizatii la nivelul comunelor. Tinerii vor strnge semnturi pentru sustinerea lui Crin Antonescu si tot tinerii vor intra n compunerea „echipelor lui Crin”, unul instrumentele de fort ale campaniei liberale.

4 COMENTARII

  1. Dorina (de la 2) daca esti fata iti propun sa o sug|, in cazul in care esti baietel (si te |abesti in fata pc-ului uitandu-te la site-uri porno) ii propun mamicii tale sa faca asta deoarece sigur e mult mai experimentata. In rest sunt de acord cu tine AFARA CU FERARU :)))))

  2. Feraru, presedintele TNL ? Asta e ogluma proasta!!!! Cu asa oameni pusi in fruntea unui partid, nu mai castigati voi alegerile nici daca ar fi Crin noul Obama!!!! Dati-l afara pe Feraru, daca vreti sa voteze oamenii cu PN-ul!

  3. nu-i prima data cand citim ca PNL se bazeaza pe tineri. mai aveau un tinerel ce se ocupa cu proxenetismul (cati n-or mai fi ca el!). tot tinerii sunt debarcati la primul semn: alti oameni, aceleasi gogosi. metehnele nu vor disparea niciodata din PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.