Lacatus: Avem un lot valoros cu care ne vom ndeplini obiectivele

Marius Lctus, noul tehnician al lui FC Vaslui, s-a apucat serios de treab. Constient c a sosit la o echip de Liga I cu pretentii europene, antrenorul si-a intrat serios n rol nc din prima zi. El consider c are la dispozitie un lot valoros, cu care sper s ating obictivele impuse de conducerea administrativ.

Cnd am fost solicitat nu am stat prea mult pe gnduri. M bucur c s-a apelat la serviciile mele. Sper ca mpreun cu bietii s facem treab bun la Vaslui. Exist un lot valoros, omogen, astfel c obiectivele sunt ndrepttite si cu sanse de a putea fi ndeplinite. Chiar dac n aceste momente echipa trece prin momente mai dificile, acestea vor fi depsite n scurt timp. Cred c numai mpreun le vom putea depsi, a spus Lctus la investire. Acesta se confrunt cu mai vechile probleme de efectiv, Cnu, Gheorghiu, Hugo Luz, Milisavljevic, Genchev, Gngioveanu si Ljubinkovic fiind n continuare indisponibili. Exist posibilitatea ca unu-doi dintre acestia s se refac pn la ora jocului progrmat smbt pe Municipal n compania nou promovatei Astra Ploiesti.

Arbitri strini pentru jocul cu Craiova

Conducerea Universittii Craiova a solicitat Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul Federatiei Romne de Fotbal ca la jocurile cu FC Vaslui (etapa a XI-a, n deplasare) si Unirea Urziceni (etapa a XII-a, pe teren propriu) echipa oltean s fie arbitrat de brigzi de peste hotare. Nu vrem s avem parte de arbitraje tendentioase, asa cum au stat lucrurile la alte partide pe care le-am sustinut. Am adresat o solicitare scris n acest sens si sperm s primim un rspuns favorabil. Exist tot timpul pentru ca cei de la Comisie s fac diligent ele necesare aducerii unor arbitri strini, se arat n nota conducerii clubului craiovean de fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.