Fapte, nu vorbe!

Liberalii vasluieni s-au lansat, ieri, ntr-un atac dur la adresa autorittilor locale si a parlamentarilor „Puterii” deopotriv, care nu au venit cu niciun fel de solutii concrete menite s relanseze economia din judetul Vaslui. „Pn acum, autorittile locale nu au luat nicio msur pentru ajutorarea economiei locale. n afara unor dezbateri, la nivel local nu s-a fcut niciun plan de msuri”, a spus Florin Ciurariu, presedintele PNL Vaslui.

Autorittile locale au intrat n colimatorul liberalilor vasluieni, care acuz lipsa de implicare n ajutorarea economiei locale. „Autorittile locale sunt total depsite de ceea ce se ntmpl n economia judetului. Pn la aceast dat nu a fost ntocmit niciun plan de msuri viabil, care s ajute economia local”, a precizat Florin Ciurariu, presedintele PNL Vaslui. Totodat, liderul liberalilor le-a cerut parlamentarilor PSD si PDL s prezinte aportul pe care l-au avut la legile recent asumate. „Avem parlamentari care se laud c de luni de zile lucreaz la pachetul de legi ale educatiei, ns stim foarte bine c acestea au fost fcute n alt parte. De asemenea, vrem s stim dac au avut amendamente la aceste legi si i rog pe aceast cale s ne spun si nou care au fost acelea”, a mai adugat Ciurariu. „i ntreb public pe parlamentarii puterii, ce au fcut? Se poate vedea din amendamentele la legea bugetului c, n afara unor turle la biserici si continuarea lucrrilor la unele scoli, nu au fcut nimic”, a conchis presedintele PNL Vaslui. Acesta a fost completat de Gheorghe Vezeteu, care s-a artat indignat de atitudinea parlamentarilor vasluieni, „care nu sunt asa vocali si incisivi” ca alesii minorittilor, acestia din urm reusind s obtin tot felul de favoruri pentru cei pe care i reprezint. „n guvernarea liberal, noi am reusit s atragem la Vaslui peste 9.000 de miliarde lei, iar ei (parlamentarii PSD si PDL, n.r.) nici mcar un sfert din aceast sum. Opt parlamentari ai PSD si PDL nu au fcut niciun sfert din ce am fcut noi”, a concluzionat Vezeteu. Liberalii au fcut referire si la programul de reabilitare termic a blocurilor si la programul „Prima cas”, pe care le consider drept esecuri, odat ce n judetul nostru sunt ca si inexistente. Albert Voloag, membru n Biroul Politic al PNL Vaslui si consilier local, a precizat c, pn la aceast dat, n Vaslui nu a fost reabilitat termic niciun bloc de locuinte. „n Vaslui, trebuiau reabilitate dou blocuri, dar din lipsa banilor s-a ajuns ca un singur bloc s intre n program. De asemena, desi a fost lansat cu mare tam-tam de actuala guvernare, n judetul Vaslui nu a fost aprobat niciun dosar pentru programul „Prima cas””, a spus Voloag.

4 COMENTARII

  1. primaria ar trebui sa scuteasca de la impozite pe cei care si-au facut termoizolatia in regie proprie…..domnilor VOLOAGA si CIURARIU ajutati cetatenii in acest sens deoarece sunteti consilieri locali…..puteti demara o campanie de strangere de semnaturi in acest sens

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.