Cu asfaltul la laborator

2
244

Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Vaslui a verificat calitatea asfaltului turnat în ultima perioadã pe drumurile judetene, dupã ce acestea s-au deteriorate la scurt timp, existând suspiciunea cã unii constructori nu au folosit retetele prezentate în contractele de executie. Potrivit presedintelui CJ Vaslui, Vasile Mihalachi, au fost luate probe de la drumurile asfaltate, pentru a se verifica într-un laborator de specialitate. “Nici nu s-au turnat bine unele drumuri judetene cã deja s-au deteriorate. Si asa banii pentru asfaltãri sunt putini, mãcar sã se lucreze cu responsabilitate si sã nu mai intervenim patru, cinci ani pe arterele proaspãt refãcute. Dacã ele cum au fost turnate s-au si deteriorate, înseamnã cã nu s-a folosit un covor asfaltic de calitate. Vom verifica prin analize la laborator dacã ceea ce s-a turnat coincide cu retetele prezentate în contracte. Deja au fost trimise probe la laborator si asteptãm rezultatele. Vom vedea dacã s-a umblat la materiale si dacã retetele covorului asfaltic au fost modificate”, a declarat Vasile Mihalachi. Acesta a precizat cã în cazul în care, se va dovedi cã asfaltul nu este de calitate, constructorii au obligatia de a reface drumurile pe cheltuiala proprie.

2 COMENTARII

  1. E BINE CA VATI TREZIT MACAR ACVUM.Ce n u stiati ca in opera ajung materiale in procent de 85% din totalul aprobat.?Dar DORMITII DE LA SERVICIUL DE DRUMURI AL cj CU CE SE OCUPA,CE PAZESC?

  2. Poi aa domnule Mihalachi. Mai luati-i la rost. Tot se dau niste bani. Macar sa va pomeneasca lumea cum trebuie, sa laude drmurile facute in timpul d-voatra, nu sa injure iar dupa 1 an. Ce naiba, chiar nu se pot face niste drumuri pe care sa circulam si noi civilizat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.