Brladenii, din nou fara apa

Astzi, timp de 6 ore, locuitorii cartierului Zona Gar din Brlad nu vor avea ap la robinete. Ca n fiecare joi, motivul pentru care oamenii trebuie s se aprovizioneze de la pompele cu ap potabil sau s-si cumpere ap mbuteliat este efectuarea unor lucrri de interventie la reteaua de distributie a apei. Astfel, ntre orele 08.00 si 14.00, locuitorii din Zona Gar vor fi iar „pe uscat”. Totusi, cettenii nemultumiti se pot adresa dispeceratului „Uzinei de ap”, unde pot face sesizri la numrul de telefon 0235.415.302.

3 COMENTARII

  1. Mare idioti ,noaptea se fac astfel de chestii.As vrea sa vad pe cretinii astia carand apa cu bidoanele la etajul 4.S-a luat apa si ieri si azi si banuiesc ca si maine.

  2. Deja a devenit obisnuinta practic sa te duci sa iei apa ca nu ai cu te spala pe maini sau sa speli vasele…
    Sa le fie rusine cu astfel de decizii…puteau la fel de bine sa opreasca apa pe timp de noapte ca doar puteau sa lucreze zi atunci si era mult mai putina lume afectata.Cei de la gaze vad ca au inteles si cam asa fac in ultimul timp.
    Cei de la apa sunt praf..de ce sa munceaca ei noaptea…lasa fraierii sa stea fara apa jumatate de zi intr-o zi calduroasa.
    Numai in tarile bananiere se intampla din pacate astfel…si mai avem si pretentii de tara in ue…pai asa se intampla in anglia, franta, germania??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.