Meciul vietii

Stadionul Olimpic Spiridon Luis din Atena va gzdui n aceast sear, ncepnd cu orele 21.00, partida dintre AEK Atena si FC Vaslui din cadrul playoff- ului pentru accederea n grupele Europa League. n prima mans, disputat acum o sptmn pe stadionul Municipal, elevii lui Cristi Dulca s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0). Va fi, fr ndoial, un joc de care pe care, la finalul cruia iubitorii de fotbal din Vaslui sper ntr-o calificare istoric pentru echipa fanion a judetului.

La meciul tur de acum o sptmn tehnicianul galben-verzilor nu a putut conta pe aportul lui Kuciak si Buhus, ambii suspendati. De aceast dat ei vor evolua, fapt care va da o not de sigurant aprrii, cea care va duce greul n capitala Greciei. Un 11 probabil pentru ntlnirea cu elenii ar putea arta astfel: Kuciak – Buhus, Zubar, Farkas, Blace, Genchev, Pavlovic, Ljubinkovic, Gerlem, Wesley, Temwanjera. Pe banca de rezerve ar putea lua loc Hisan, Akakpo, Andronic, Zmeu, Raul Costin, Nemanja Jovanovic, Neagu si Gngioveanu. De partea cealalt, Dusan Bajevic, antrenorul srb al gazdelor, ar putea apela la urmtoarea garnitur de start: Saja – Makos, Geraldo, Majstorovic, Georgeas, Nsaliwa, Leonardo, Manduca, Koutromanos, Blanco, Djebbour. Lista de 18 ar putea fi completat de Arabatzis, Pavlis, Yahaya, Ilie Iordache, Tachtsidis, Hetemaj si Gentsoglu.

Maghiarul Nemeth, mprumutat pentru un an de la Liverpool

Atacantul maghiar al lui Liverpool, Krisztian Nemeth, a fost mprumtat la AEK Atena, pentru un an. Juc- torul are 20 de ani si este international de tineret. De remarcat faptul c el nu a apucat s joace pentru cormoranii din orasul Beatles-ilor. Jocul din aceast sear a fost ncredintat unui trio din Slovenia cu Damir Skomina la centru, ajutat la cele dou linii de asistentii Primoz Arhar si Marko Stancin. Arbitru de rezerv a fost desemnat Roberto Ponis, tot din Slovenia. Observator UEFA pentru joc va fi David Delkferiere, din Belgia iar observator pentru arbitri a fost delegat Johannes Reijgwart, din Olanda.

Se va amna AEK – FC Vaslui?

Incendiile devastatoare de pdure din Atena fac ravagii n continuare. Sute de pompieri duc o lupt inegal cu focul care mistuie zona de N-E a Atenei. Sunt 12 avioane-cistern si 4 elicoptere folosite pentru stingerea incendiilor, ns rafalele puternice de vnt si stratul gros de fum ngreuneaz operatiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.