Ce nu te omoara, te face mai… sanatos: tentativa de suicid cu vitamine

Un brbat n vrst de 43 de ani, din Brlad, se afl internat la Sectia de Psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal de Urgent Elena Beldiman dup ce, duminic, a ncercat s-si pun capt zilelor nghitind un flacon de vitamine. Din fericire, personalul medical care l-a examinat a constatat c nu i-a fost pus viata n pericol. De fapt, situatia a fost mai mult amuzant, ntruct rar se ntmpl s fie aduse persoane la Urgente cu tentative de sinucidere cu vitamine. Medicii din cadrul Compartimentului de Primire Urgente i-au acordat primele ngrijiri n astfel de cazuri, punndu-i diagnosticul ingestie voluntar de vitamine. Ulterior, brbatul a fost transferat la Psihiatrie pentru supraveghere de specialitate si tratament corespunztor. Din cte au povestit medicii care l-au ngrijit, omul nu a reusit s-si duc planul la ndeplinire pentru c, pe msur ce nghitea pastilele, intra n panic si, n final, a renuntat.

2 COMENTARII

  1. in nici un caz nu a vrut sa se sinucida ci doar a vrut sa-si sperie familia sotia , probabil si lui ii e frik de moarte de nu a avut curajul sa ia pastile ceva care sa ii faca rau , altceva nu a fost in gandul lui decat asta oricat de prost ai fi nu incurci vitaminele cu un medicament periculos………….ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!

  2. de ras si cu …dorsalul. da’ lasati oamenii, nu -i mai trimiteti la psihiatru. e treaba lor ca vor sa dispara. si mai e si alegerea lor. voi cu cine va bateti degeaba?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.