Brladul, pista pentru accidentele rutiere

Neatentia si travers rile neregulamentare au fcut trei victime, n mai putin de dou zile, la Brlad. Din fericire, victimele nu au suferit leziuni grave.

O clip de neatentie era s l coste scump pe un copil n vrst de 12 ani, care se deplasa pe o biciclet. Acesta a fost surprins si accident, din fericire usor. Conductorul auto Andrei S., n vrst de 25 de ani, din Brlad, a declarat c, n momentul n care se deplasa cu autoturismul marca Tico pe strada Lirei spre zona Confectii, la intersectia cu strada Episcop Iacob Antonovici nu a mai putut evita coliziunea cu biciclistul Stefan B. Prin urmare, copilul a fost proiectat pe parbrizul masinii. Imediat, la fata locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulant si unul de la Politia Rutier. Din fericire, biatul a suferit doar un traumatism cranio-cerebral, ns accidentul ar fi putut fi evitat dac victima ar fi fost atent, chiar dac, dup cum au constatat politistii, conductorul auto ar fi trebuit s i acorde prioritate de dreapta. n cauz a fost ntocmit un dosar penal, cercetrile politistilor fiind continuate sub aspectul svrsirii infractiunii de vtmare corporal din culp. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a petrecut acum dou zile, pe strada Republicii si s-a soldat cu vtmarea corporal a unei femei n vrst de 76 ani. Astfel, n timp ce Vasile A., de 53 ani, din Brlad, conducea un microbuz, avnd directia de deplasare Centru spre IRB, cnd a ajuns n zona unei statii destinate mijloacelor de transport n comun a surprins si accidentat o btrn n vrst de 76 ani, din Brlad. Politistii au constatat c femeia se angajase n traversarea strzii n grab si fr s se asigure, prin loc nemarcat si nesemnalizat cu indicator trecere pentru pietoni. n urma impactului a rezultat vtmarea corporal a femeii, care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgent Elena Beldiman, unde a fost diagnosticat cu plag contuz sprncenar dreapta si luxatie mna dreapt. Cel de-al treilea eveniment rutier s-a petrecut n Brlad n dup-amiaza zilei de luni, 24 august, pe strada Alexandru Vlahut si s-a soldat cu vt- marea corporal a unui tnr. acesta a fost surprins si accident de un autoturism care se deplasa spre strada Traian. La volanul masinii se afla brl deanul Adrian P., n vrst de 48 ani. Acesta a eclarat c, la un moment dat nu l-a mai putut evita pe Victor D., n vrst de 22 ani, care s-a angajat n traversarea strzii fr s se asigure, n fug si prin loc nepermis. n urma impactului a rezultat vtmarea corporal a pietonului, care a fost transportat la acelasi spital din Brlad, unde a fost diagnosticat cu fractur
costal.

Neatentie si la tar

Si neadaptarea vitezei la conditiile de trafic a fcut o victim. Astfel, tot luni, 24 august, pe raza comunei Bogd nesti, s-a produs un accident de circulatie soldat cu vtmarea corporal a conductorului unui moped. Acesta, n vrst de 33 ani, conducea mopedul pe drumul comunal din satul Ulea, comuna Bogdnesti, din cauza neadaptrii vitezei la conditiile unui carosabil acoperit cu pietris, a pierdut controlul directiei si a czut pe partea carosabil. n urma impactului brbatul a fost transportat la Spitalul din Brlad, unde a fost diagnosticat cu fractur clavicul stng.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.