5 miliarde, aproape fatale

Un brldean n vrst de 45 de ani a fost la un pas de moarte n momentul n care a aflat c a cstigat la loto suma de 5 miliarde lei vechi. Practic, omul s-a prbusit la pmnt, n agentia unde a jucat biletul norocos, atunci cnd a vzut c a nimerit combinatia cstigtoare. Imediat, oamenii care se aflau n agentie i-au srit n ajutor si au solicitat o ambulant. n acel moment s-a produs un alt incident, ntruct, dup cum sustin martorii oculari, a fost nevoie de explicatii peste explicatii date ambulantierilor pentru a-i convinge c nu e vorba despre nicio fars. ntr-un final, la fata locului a venit si ambulanta n cauz, pentru ca fericitul cstigtor s fie ulterior transportat si internat la Spitalul de Urgent Elena Beldiman din Brlad. Starea pacientului este n prezent bun iar la solicitarea acestuia numele su nu va fi dat publicittii. Cstigul brldeanului se pare c este cel mai mare nregistrat vreodat la agentiile loto din oras.

4 COMENTARII

  1. Minciuna sfruntata! N-a castigat nimeni asa ceva, omul s-a prabusit jucand la pipiuri ca avea epilepsie! Ziaristi nesimtiti care scriu fara sa verifice!

  2. parca e meritul orasului, mai frate. a avut noroc, bietul om si atata tot. acu facem din asta mandria orasului. comunisti mai suntem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.