Spitalul Beldiman, agreat de Ministerul Transporturilor

Dup verificare, timp de aproape un an, a tuturor documentelor si echipamentelor medicale, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a plasat Spitalul Municipal de Urgent „Elena Beldiman” Brlad pe lista lui Berceanu. Concret, spitalul se numr printre putinele unitti din tar care au primit dreptul de a efectua analize, controale si alte investigatii angajatilor din domeniul transporturilor. Astfel, ncepnd de pe data de 19 iunie 2009, timp de cinci ani, spitalul si va putea rotunji bugetul datorit fondurilor care vor intra n visterie odat cu solicitarea respectivelor controale. „nc din anul 2008 am primit o ofert de a nscrie si spitalul nostru n circuitul agreat de Ministerul Transporturilor cu privire la efectuarea de servicii medicale a angajatilor acestui Minister. A fost o munc laborioas, cu nenumrate verificri, rennoirea contractelor de malpraxis si standardizarea aparaturii, ns, n final, am fost inclusi pe list. Ministerul Transporturilor va plti spitalului pentru destul de multe servicii medicale pe care le vor solicita n cadrul controalelor periodice ale angajatilor”, ne-a spus medicul Ctlin Anghelut, purttorul de cuvnt al unittii medicale. Acesta a precizat c, din zona Moldovei, nc vreo dou spitale au primit „unda verde” pentru acest contract. De altfel, este prima dat cnd spitalul brldean obtine acest contract, conducerea unittii estimnd c n jur de 1.000 de oameni vor veni pentru investigatii care s-i declare apti de munc. Asta mai ales c Brladul se situeaz cam la distante egale de Galati si Iasi, orase unde cei interesati ar putea s-si rezolve aceste controale. Acum, nu mai este nevoie s se deplaseze n acest scop. n acest fel, salariatii din domeniul transporturilor vor genera venituri suplimentare, care vor ajuta unitatea s supravietuiasc n conditiile unui buget foarte mic.

1 COMENTARIU

  1. Cum dracu’ s-au facut toate astea pe vremea lui Lefter ? Spital de urgenta, agreere cu Ministerul Transporturilor, reconsolidare, computer tomograf, etc.. Bravo lui ! Halal inginer !
    Blegul ala de Petcu, marele specialist doctor din sistem, care viseaza la reantoarcere, de ce nu a facut nimic pentru spital?
    N-avea timp pentru ca era ocupat cu furatul pentru vila, sau de stat la barfa cu Vasiliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.