Marile sperante

A sosit ziua marelui meci. n aceast sear, de la orele 21.00, pe stadionul Minicipal se disput partida FC Vaslui – Omonia Nicosia, din cadrul primei manse a turului III preliminar al Europa League. Va fi, fr ndoial, o nclestare pe viat si pe moarte, la finele creia vasluienii sper s fac marele pas spre accederea n play-off, ultimul tur naintea grupelor celei de-a doua competitii internationale intecluburi la fotbal.

Dulca nu are probleme de efectiv

Pentru ntlnirea de astzi, Cristi Dulca, antrenorul galben-verzilor, nu se confrunt cu probleme deosebite de efectiv. n situatia aceasta el ar putea ncepe cu urmtorul 11 probabil: Kuciak – Buhus, Cnu, Zubar, Markovic, Ljubinkovic, Genchev, Gerlem, Wesley Lopes, Burdujan, Temwanjera. Pe banca de rezerve ar putea lua loc Hisan, Akakpo, Farkas, Zmeu, Pavlovic, Gngioveanu si Nemanja Jovanovic. Fr accidentati si cu o mare dorint de victorie si calificare, Dulca se arat ncreztor n sansele formatiei de care se ocup: Nu avem dect varianta succesului si vom face totul pentru a-l putea obtine. Vrem s facem un pas important, poate decisiv, pentru a accede n turul urmtor al competitiei, a declarat Dulca. De partea cealalt, Takis Lemonis, antrenorul grec al cipriotilor, fost la Olimpiakos, va miza, cel mai probabil, pe urmtoarea formul: Kotsolis – Wenzel, Karipidis, Caseres, Patsatzoglu, Charalambous, Davidson, Efrem, Konstantinou, Katsis, Zuravski. Rezerve ar putea fi Sidibe, Pantic, Panagi, Zlogar, Aguiar, Kiriakou si Christofi.

Brigad scotian la Vaslui

Meciul din aceast sear a fost ncredintat unei brigzi din Scotia, care l va avea la centru pe Douglas McDonald, ajutat la cele dou linii de asistentii Graham Chambers si Brian McGarry. Arbitru de rezerv a fost desemnat Mihe Tumilty, de asemenea din Scotia. Observatorul pentru joc din partea UEFA a fost stabilit n persoana lui Trygve Borns, din Norvegia, n timp ce delegat UEFA pentru arbitri va fi Slawomir Stempniewski (Polonia). La joc si-au anuntat prezenta si circa 450 de nfocati suporteri ciprioti. Partida va fi transmis de TVR 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.