Egal pentru FC Vaslui n Germania

FC Vaslui a sustinut cel de-al patrulea meci amical de verificare n cantonamentul pe care l efectueaz n aceste zile n Germania. Trupa pregtit de Cristi Dulca a ntlnit, miercuri sear, Alemannia Aachen, formatie din cel de-al doilea esalon al fotbalului german. La captul celor 90 de minute, scorul a fost 2-2 (1-0). Golurile vasluienilor au fost nscrise de Zmeu (min. 7) si Wesley (min. 90, din penalty). Dac galben-verzii au punctat repede, ei s-au vzut condusi dup pauz, dup ce au primit dou goluri n minutele 55 si 80. Cu cteva zeci de secunde naintea ncheierii disputei, Wesley a punctat pentru 2-2. La meci au asistat circa 700 de spectatori, dintre care circa 30 suporteri romni aflati la munc n Germania. Dulca a nceput n urmtoarea alc- tuire: Kuciak – Akakpo, Zubar, Farkas, Blace, Ljubinkovic, Genchev, Zmeu, Gerlem, Burdujan, Temwanjera. Dup pauz au mai evoluat Hisan, Nemanja Jovanovic, Buhus, Wesley, Neven Markovic, Hugo Luz, Pavlovic, Buhescu, Stefoi si Papp. Dup cteva sptmni de pauz cauzat de o accidentare Kuciak a revenit n poarta Vasluiului. n ultimele zile ale cantonamentului vor mai fi disputate dou jocuri cu Fortuna Dusseldorf (Germania) si Gaziantepspor (Turcia).

Cristi Dulca mai vrea juctori

Cristi Dulca este circumspect vizavi de perioada actual de preg- tire. Sunt plusuri dar si minusuri. Mai este mult de munc pn se va nchega o echip competitiv. Lucrm mult cu mingea, facem mult miscare n teren pentru c vrem s construim o formatie puternic. Trebuie ca juc- torii s trag tare n pregtiri, declar Dulca. Tehnicianul are o prere bun despre William Gerlem, brazilianul adus n aceast var la FC Vaslui: Este receptiv si se strduieste s fie n ritmul echipei. Gndurile i stau doar la fotbal. Este dornic s prind un loc de titular. Antrenorul vasluienilor mai vrea juctori, el sustinnd c are nevoie de nc doi-trei oameni. Ne vom orienta rapid si probabil vom mai aduce juctori. Este nevoie de ntrirea lotului, a precizat Dulca.

Sponsor nou pentru FC Vaslui

De dou zile formatia vasluian are un nou sponsor: New Holland Agriculture. Acesta va oferi cte un million de euro timp de trei ani sI face parte din concernul CNH, cel mai mare productor de masini agricole din lume. De remarcat faptul c de ctiva ani New Holland Agriculture este si principalul sponsor al celor de la Juventus Torino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.