Program pentru tinerii afaceristi

Prin Decizia nr. 145/12.06.2009 a Presedintelui Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru ntreprinderi Mici si Mijlocii (IMM) se va derula Programul Start pentru dezvoltarea abilittilor antreprenoriale n rndul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare. Acesta cuprinde dou etape: etapa I – cursuri de pregtire antreprenorial pentru sprijinirea dezvoltrii IMM, destinate beneficiarilor programului; etapa a II-a – finantarea implementrii celor mai bune planuri de afaceri prin alocatie financiar nerambursabil n limita bugetului alocat. Programul Start se adreseaza tinerilor care doresc s-si construiasc sau s-si dezvolte propria afacere. Obiectivul urmrit este acela de a stimula nfiintarea de noi microntreprinderi, mbunttirea performantelor economice ale celor existente, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale tinerilor n scopul implicrii acestora n structuri economice private. Bugetul alocat Programului pentru anul bugetar 2009 este de 5.000 mii lei. Persoanele interesate din judetul Vaslui pot obtine detalii prin intermediul Centrului de Informare, Consultant si Instruire aflat n sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultur Vaslui, tel. 0235/361040, fax 0235/314151, persoana de legatur Adrian Costea.

1 COMENTARIU

  1. Este greu de crezut ca mai are cineva curajul sa se apuce de vreo afacere cand afaceri prospere isi trag obloanele si isi inchid usile.
    Ma uit cu stupoare ca pana si alimetarele isi restrang activitatea cu toate ca oamenii in continuare trebuie sa se alimenteze .Un avantaj ar fi si daca fii scutiti de taxe si impozite pentru ca astea te omoara acum si de la introducerea impozitului forfetar multe firme s-au retras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.