Profesorii si vor lua banii pe concediu

n sfrsit, cele peste 7.550 de cadre didactice din judet pot rsufla usurate. Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui a dat asigurri c nu sunt probleme n privinta salariului pentru cele dou luni de concediu. Aceasta este prima veste bun dup ce dasclii au aflat sumele cu care vor fi pltiti pentru participarea la Bacalaureat. Asta mai ales c majoritatea stteau n suspans n legtur cu plata aferent lunii iunie, bani ce ar trebui s le fie virati la nceputul lunii iulie. Totusi, n localittile unde a existat aceast problem, consiliile locale au rezolvat-o prin transferarea fondurilor necesare cheltuielilor cu personalul din nvtmnt din trimestrul al III-lea n trimestrul al II-lea. Situatia nu a disprut definitiv, ci doar a fost dezamorsat momentan. Cu toate acestea, salariul pe concediu va fi pltit normal, adic n scurt timp, asa cum era programat. Cel putin asa declar conducerea ISJ Vaslui. Nu s-a schimbat nimic pn acum. Cu sigurant, banii se vor plti profesorilor n timp util. Nu sunt probleme n aceast privint. Totusi, este posibil si varianta n care banii s se dea n transe si nu toti odat, ne-a spus Vasile Mariciuc, inspectorul general al ISJ Vaslui.

2 COMENTARII

  1. Bravo costele, esti destept de pute pe langa tine. Daca tot stii asa multe, de ce nu vii tu in invatamant? De ce te gasesti tu sa strigi in gura mare si sa judeci? De ce nu stai tu cu 8 milioane pe luna si sa fii fericit? Te asteptam cu bratele deschise sa ingrosi randurile profesorilor cu concedii lungi, si mai discutam vara viitoare, da? Te asteptam sa fii la fel de discret si de ponderat cum sugerezi celorlalti.
    Iar la final, iti urez urmatoarele: daca nu ne crezi, sa dea Dumnezeu sa patesti la fel ! Numa’ bine, puiule!!!!

  2. De pe 15 iunie si pina pe 15 septembrie tot sa ai concediu , daca nu ai corigente. Si saptaminal se omoara cu munca de parca si alea 18 ore saptaminal sunt prea mult de munca . Bravo lor , insa ar fi cazul sa fie mai ponderati si discreti.La ora actuala se da concurs in multe locuri mai bine platite dar fara atitea zile de concediu sa stie bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.