Juniorii vasluieni, n semifinalele campionatului republican

La Odorheiu Secuiesc s-a disputat, zilele trecute, una dintre zonele campionatului republican al juniorilor D la fotbal (copii nscuti n 1996 si mai mici). La ntreceri a fost prezent si echipa Liceului cu Program Sportiv Vaslui, pregtit de prof. Ionut Chiochiu si prof. Costinel Botez. Dup rezultatele obtinute n cele trei meciuri jucate (3-0 cu FC Onesti, 1-1 cu CSS Trgu Secuiesc si 3-1 cu CSS Odorheiu Secuiesc), foarte tinerii fotbalisti s-au calificat pentru faza semifinal. Aceasta se va desfsura n intervalul 10-14 iunie, la Constanta sau Piatra Neamt. Toti componentii lotului sau remarcat la acest turneu. Au demonstrat c joac fotbal numai si numai din plcere. Sunt niste copii minunati. Sper s facem o figur ct mai frumoas si la turneul semifinal, care se va consuma peste doar cteva zile. Vreau s multumesc colegului meu, Costinel Botez, cel care m ajut mult n pregtirea bietilor, ne-a declarat Ionut Chiochiu.

4 COMENTARII

  1. ati meritat sa mergeti mai departe
    dak mijlocasii laterali nu faceau wrestling poate aveam sanse
    Rotaru (Oti) esti unul dintre cei mai buni de la Vaslui
    succes la faza finala

  2. Felicitari!!!….eu cred in voi..si sunt convinsa k al meu fratior cu ajutorul lui Dumnezeu ….si cu ajutorul antrenorilor…va ajunge cineva!! Tzin pumnii SEBI TZ.!!!

  3. Se vor strica si aceti copii ca si celelate generatii. Lacomi acestor antrenori este fara margini, multi juniori au fost neglijati cand au ajuns la o maturitate fotbalistica. Nu au nici un interes sa scoata fotbalisti , acetia vor doar profit de pe urma copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.