Elevii brladeni admisi n licee cu medii foarte mari

Dintre cei mai buni elevi din judet care au ncheiat ciclul gimnazial si au fost admisi n liceu avnd media ntre 10 si 9.50, aproape 30% sunt din Brlad. Acest lucru s- a conturat n urma afisrii listei complete a celor aproximativ 4.835 de absolventi admisi din toate localittile judetului. Dup ncheierea situatiei scolare a elevilor, si dup rezolvarea contestatiilor dup tezele cu subiect unic, s-a reliefat o ierarhie a celor mai buni elevi din judet care face cinste institutiilor de nvtmnt din Brlad. Astfel, lund n calcul doar mediile ntre 10 si 9.50, au fost 169 de elevi care au reusit s se claseze n vrful topului, cu 8 mai putini dect anul precedent. Dintre acestia, aproape 50 dintre absolventii care s-au nscris pentru admiterea n licee au nvtat n institutii scolare din Brlad. Spre exemplu, prima medie din lista celor admisi a fost de 9.98 si i apartine elevei Elena Cristina Dolea, care a nvtat la Scoala nr. 8. Mai mult, ea a reusit s fie si sef de promotie cu media general 10, obtinut la finalul celor patru ani de gimnaziu. Urmtoarea pe list a fost huseanca Maria Teofana Gabriela Scarlatescu, cu o medie de 9.97. Urmtoarele dou locuri au fost ocupate tot de absolventi ai scolii amintite din Brlad, respectiv Anca Bobrc, cu media 9.96, si Alexandru Ernest Grigoras, cu media 9.94. Ceilalti adolescenti brldeni care s-au clasat printre primii admisi din judet au nvtat la mai multe scoli din oras, ns cei mai multi provin de la Colegiul National „Gh. Rosca Codreanu”, Scoala nr. 8, Scoala nr. 10, Scoala nr. 11 si Scoala nr. 1.

7 COMENTARII

  1. emo si hi5, dar profii traiesc bine din meditatii. prostia se plateste, bietii parinti vin miloaga: ei, saraca nu stie, sa mai invete la particuler… si dau banii pe prostia plozilor. plozi care, poate se duc numai de gura parintilor la meditatii… sa traiasca bine profii, care mai vor si salarii uriase.

  2. ” lasati orice speranta voi cre intrat ”…. nici o grija ..ajung pe mina profesorilor care ii indruma spre meditatii facute tot de ..ei Cine face meditatii la profi …are nota mare ..cine nu-si permite ia mentiune…

  3. la liceu intra cu medii foarte mari deoarece la scoala generala se dau note pe ochi frumosi si nu pe stiinta.

    In toti anii trecuti elevi care au terminat gimnaziul si au fost admisi la liceu cu medii aberant de mari au fost la un pas de a ramane corigenti la materii care cer munca si inteligenta( mate, fizica,chimie)
    RESTUL ESTE POVESTE

  4. macar generatiile care mai vin din urma sa se trezeasca. ca cele actuale s pline de analfabe (tz) ti si fufe si smenari cu masini bengoase, care te dau jos de pe wc sa le tihneasca lor confortul si comoditatile. generatie desantata, manelista, telenovelista, vai de capul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.