Aceeasi cupa, alti campioni!

Cea de a IV-a editie a Cupei presei la fotbal a luat sfrsit, dup dou zile de aprige si interesante dispute. nc de anul trecut, dominatia colegilor de la Antena 1 Vaslui, cstigtoarea primelor trei editii, fusese pus n pericol de Monitorul de Vaslui, care a fcut echip cu cei de la Informatorul. Cam n aceeasi alctuire, dar si cu ajutorul colegilor de la TV Total, s-a trecut la treab. Si, dup trei victorii oarecum previzibile (5-1 cu TVV-TV Impact, 6-1 cu Obiectiv si 4-0 cu Vremea Nou), selectionata TV Total-Monitorul- Informatorul, a disputat o adevrat final n compania campioanei din anii trecuti, Antena 1. Garnisit cu juctori foarte buni (Vasile Geles, Ionut Balaban, Lili, Alin, Bogdan si Andrei Trifu etc.) adversara a nceput cum nu se poate mai bine ultimul alt al ntrecerii si, dup doar cteva minute, avea un 2-0 linistitor, mai ales c, la scor egal, ei deveneau, la golaveraj, campioni. Dar selectionata TMI a jucat dup dictonul acum ori niciodat, asa c nu i-a fost greu s revin n joc. Dup cele 15 minute (durata unei reprize), scorul devenise 2-1 pentru antenisti. La 3-4 minute de la reluare, s-a ajuns la 2-2, ultimele momente ale partidei fiind cu adevrat dramatice. Pe de o parte, echipa Antenei 1 a fcut tot ce a putut pentru a mentine scorul egal, de cealalt parte cutndu-se cu ndrjire golul victoriei. Si, dup cteva ocazii nefructificate, aceasta a venit, cu circa 3 minute nainte de final. Dan Liviu Stan, poate cel mai bun om al echipei, a nscris si a suflat Antenei 1 cupa. Iat si lotul folosit pe parcursul competit iei de combinata TV Total-Monitorul- Informatorul: Iulian Ursu, Marius Luca, Simion Strat, Cristian Asimini, Andrei Adam, Romic Brunchi, Dan Liviu Stan, Cristian Tudori, Adrian Tasc, Adrian Arnutu, Laurentiu Hrjan, Gabriel Tnas, Dorelian David. Clasamentul s-a prezentat astfel:
TV Total-Monitorul-Informatorul
Antena 1
TVV-TV Impact
Vremea Nou
Obiectiv

Fat de editia de anul trecut, ierarhia a suferit cteva schimbri notabile. Dac Antena 1 era campioana iar Monitorul vicecampioana, acum, lucrurile s-au inversat. Mai mult, TVV-TV Impact, locul 5 anul trecut, a fcut rocada pe ultima treapt a podiumului cu echipa ziarului Obiectiv. La ncheierea ntrecerii, Directia pentru Sport a Judetului Vaslui (organizatoarea competit iei) a oferit cupe si diplome primelor trei clasate. Au mai fost decernate cupe si diplome celui mai tehnic juctor al competit iei (Claudiu Brunchi – Obiectiv), celui mai bun portar (Florin Mititelu – Antena 1) si golgeterului turneului (Vasile Geles – Antena 1). Surprinde ntructva faptul c echipa campioan nu a dat nici un laureat, dar aceasta a fost alegerea, oarecum curioas, a comisiei de organizare a campionatului. Eram sigur c vom cstiga. Dac anul trecut am jucat finala, acum trebuia s o si cstigm. Nu stiu dac as mai fi participat la anul, dac nu cstigam acum. Am avut cea mai bun echip si s-a vzut. Unii ne-au luat frica de la nceput. Felicit colegii, dar si pe cei de la Antena 1, adversari cu adevrat valorosi, a declarat Dan Liviu Stan.

1 COMENTARIU

  1. mie cel mai mult din echipa asta de campioni mi-a placut de dorelian david si romica brunchi. Niste invingatori, sa moara mama! Cum au jucat baietzii astia doi n-a facut-o Mutu la ultimul turneu european. Daca mai si intrau pe teren si atingeau mingea, cre ca ieseau campioni mondiali. Hai ca sunteti mai mult decat penibili!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.