Liceenii brladeni, cei mai buni la oina din Moldova

Echipa de oin a Grupului Scoar Industrial Al. I. Cuza Brlad a cstigat, miercuri, faza pe Moldova a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. n acest fel, adolescentii s-au calificat la faza national a competitiei, care va avea loc n aceast lun, la Constanta, si unde vor reprezenta judetul n fata altor sapte echipe cstigtoare. Competitia s-a desfsurat, miercuri, pe Stadionul Municipal (fostul Fepa) din Brlad si a aniversat 110 ani de la primul campionat scolar de oin din tar. Echipa de juniori I la oin care a reprezentat judetul Vaslui s-a nfruntat cu echipele judetene din Botosani, Neamt si Iasi, ntruct cele din Suceava si Bacu nu au confirmat participarea. Fiecare reprezentativ a jucat cu celelalte, n final, brldenii cstignd detasat n fata adversarilor toate cele trei meciuri. n urma fazei zonale, cei 11 juctori activi si 3 rezerve de la Grupul Scoar Industrial Al. I. Cuza Brlad s-a calificat pentru cea national, ce va avea loc la Constanta n perioada 21-24 mai. Urmtoarele clasate, n ordine, au fost echipele Liceului cu Program Sportiv din Roman (Neamt), Grupului Scolar Tehnic din Hrlu (Iasi) si Grupului Scolar Stefan cel Mare si Sfnt din Vorona (Botosani). As dori s multumim autorittilor locale pentru sprijinul acordat n desfsurarea competitiei de ieri (miercuri, n.r.). Suntem foarte mndri de rezultat, mai ales c n acest an se va desfsura prima editie a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar de Oin pentru licee si vom participa si noi. Mergem pe ideea c ne ducem la Constant a s cstigm campionatul si s demonstr m c suntem cei mai buni, ne-a declarat profesorul Sergiu Frangulea, presedintele Federatiei Judetene de Oin Vaslui si antrenorul echipei de juniori I. Tot pentru a marca 110 ani de la primul campionat de oin, la sfrsitul acestei sptmni, echipele Sport Club Cronos pentru juniori I si II vor participa la Cupa Moldovei, ce va fi organizat pe 10 mai la Vorona, judetul Botosani.

5 COMENTARII

  1. Catre cei din Barlad: sunteti niste hoti si mincinosi. Ati avut o gramada de jucatori pe fals si un antrenor vestit in inlocuiere de jucatori. Ati castigayt prin fals si pile la federatie. Sa va fie rusine, Sinteti niste mizerii de oameni si faceti oina de ris! O sa va bata Dumnezeu pe toti.

  2. :)) eu zic ca nu ai dreptate in privinta albritrajului …. am castigat si finala … asa ca eu nu cred ca am fost slabi ….. (unul din jucatori echipei barladene ) :))

  3. Mihai,am inteles ca la faza pe judet la oina v-au furat arbitrii.Scrie-mi te rog, lotul de elevi (11 juctori activi si 3 rezerve) de la Grupul Scoar Industrial Al. I. Cuza Brlad sau cateva nume dintre jucatorii cei mai buni de la celelalte licee participante.Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.