nca o sansa

Stadionul Municipal va gzdui mine, de la orele 21.30, ntlnirea FC Vaslui – Rapid, meci din cadrul rundei cu numrul 33 a Ligii I la fotbal. Programat initial pentru vineri, de la orele 18.00, acesta a fost reprogramat ntr-o prim faz smbt, de la orele 21,15. Ieri, meciul a fost decalat cu alte 15 minute. Altfel spus, schimbarea modificrii a fost rectificat. S dea Domnul s rmn asa, desi, pn mine… Desi se discuta ca si jocul Steaua – Universitatea Craiova s aib loc n aceeasi zi si la aceeasi or cu FC Vaslui – Rapid, deoarece cele patru sunt implicate n lupta pentru Europa League, partida din Ghencea se va desfsura astzi, de la orele 21.00.

Cristi Dulca n fata unei mari provocri

Fost juctor, cu ani n urm, la Rapid, Cristi Dulca se afl n situatia de a sta pentru prima oar pe banca Vasluiului n calitate de antrenor principal tormai n meciul contra echipei unde a cunoscut consacrarea. Fost international n 6 meciuri ale nationalei, Dulca este ferm: Am petrecut clipe foarte plcute la Rapid. Port un mare respect acestui club de traditie n tara noastr. Dar cum sunt profesionist, acum, gndurile mi sunt doar la FC Vaslui. mi propun s facem un meci ct mai bun, pentru a putea obtine cele trei puncte puse n joc. Ne gndim nc la Europa. Bietii sunt concentrati si mai ales dornici s stearg impresia dup umilinta de la Buzu, a declarat Dulca. Acesta ar putea ncepe disputa de mine n urmtorul 11: Kuciak – Buhus, Farkas, Zubar, Hugo Luz, Pavlovic, Genchev, Ljubinkovic, Milisavljevic, Burdujan, Temwanjera. Pe banca de rezerve ar putea lua loc Puia, Blace, Cnu, Zmeu, Stefoi, Kirovski si Nemanja Jovanovic. De partea cealalt, Viorel Hizo are unele probleme de efectiv. Dac Einlton Andrade si Costin Lazr ar putea fi complet refcuti pn la ora jocului, Marinescu, Nicolae Grigore si Joao Paulo Andrade sunt n continuare accidentati. n aceste conditii un 11 probabil ar putea arta astfel: Andrade – Maftei, Marius Constantin, Mardare, Perj, Herea, Spadacio, Costin Lazr, Paulo Pinto, Cesinha, Djalovic. Rezerve ar putea fi Straton, Fernandes, Ivelja, Pitbull, Stefan Grigorie, Emil Dic si Rdut.

Brigad austriac, la Vaslui

ntlnirea va fi arbitrat de un trio din Austria, cu Gerhard Grobelnik la centru ajutat la cele dou linii de asistentii Andreas Fellinger si Harald Ruiss. Arbitru de rezerv a fost desemnat Ionel Ivan, din Brila. Observatori din partea Federatiei Romne de Fotbal si a Ligii Profesioniste vor fi Mircea Salomir, din Cluj si Paul Costas, din Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.