Candidatii PD-L, lansati la Vaslui

Smbt, zi important pentru membrii PD-L. Emil Boc, presedintele partidului, va fi prezent la Vaslui, pentru a lansa candidatii PD-L pentru alegerile europarlamentare, n prezenta mai multor ministri ai Guvernului. Astfel, pe scena Casei de Cultur Constantin Tnase se vor afla Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, Teodor Paleologu, ministrul Culturii si, posibil, Elena Udrea, ministrul Turismului. Si candidatii n sine reprezint o atractie, fiind vorba despre primele patru nume de pe lista pe care PD-L o propune pentru Parlamentul European – Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Cristian Preda -, alturi de care se va afla si candidatul Vasluiului, Marius Arcleanu. Este evident c PD-L Vaslui a devenit tot mai interesant n ochii conducerii centrale a partidului, un rol important jucndu-l si scorurile electorale obtinute de cnd filiala judetean a partidului este condus de Corneliu Mihalache. Prezenta ntr-un numr att de mare a liderilor PD-L la Vaslui ne onoreaz si ne oblig s cstigm alegerile pentru Parlamentul European. Eu sunt convins c vasluienii vor participa n numr mare la vot, pe 7 iunie, si c vor alege candidatii pe care i propunem noi. Nu trebuie s uitm c grupul popularilor europeni, din care si PD-L face parte n Parlamentul European, au avut un rol extrem de important n integrarea Romniei n UE, a declarat Corneliu Mihalache, presedintele Filialei Judetene a PD-L Vaslui.

4 COMENTARII

  1. Elena Udrea… mai bine nu! Daca o prind vasluienii intrati in criza si enervati de foame, sigur o scutura un pic de banii pe care i-a luat la turism… Si FrankensteinStolo? Ba fratilor, iarasi l-ati resuscitat pe Nea’ Mumie?

  2. stie cineva pe ce loc e arcaleanu la europarlamentare? ca eu din cate am auzit e doar supleant….dar hai sa ne „mandrim”…mare noroc pe capul nostru! sigur din cauza lui vor iesi asa de multi vasluieni la vot…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.