Brladul, o noapte si o zi fara apa

ncepnd de astzi, de la ora 22.00 si, cel putin, pn mine la aceeasi or, brldenii nu vor mai avea ap la robinete. Asa cum se anuntase nc de pe data de 30 aprilie, acest timp uscat va fi folosit pentru ca salariatii furnizorului de ap potabil s fac niste lucrri de important maxim si amnate de ani de zile. Pn acum, Aquavas Brlad obisnuia s ntrerup furnizarea apei mai mult joia si doar cte opt ore. Rgazul era folosit fie pentru diverse lucrri de ntretinere la retea, fie pentru remedierea unor avarii. Acum ns, de la ora 22.00, apa va lipsi din casele brdenilor pentru cel putin 24 de ore. n acest timp, Aquavas intentioneaz s realizeze igienizarea decantoarelor si a rezervoarelor care asigur apa. Operatiunea a fost anuntat de directorul institutiei Vasile Ungureanu, n cadrul unei conferinte de pres organizat n urm cu cteva zile. Acesta a spus c igienizarea este prevzut n dou etape, respectiv splarea decantoarelor de la statia de tratare si igienizarea rezervoarelor de la Uzina de ap. Toate lucrrile sunt necesare pentru ca, n final, apa care ajunge la robinetele oamenilor s fie de o mai bun calitate. Acestora li s-a pus la dispozitie si un numr de telefon al dispeceratului Uzinei de ap, unde pot face diverse sesizri legate de lipsa apei.

4 COMENTARII

  1. Acestora li s-a pus la dispozitie si un numr de telefon al dispeceratului Uzinei de ap, unde pot face diverse sesizri legate de lipsa apei.

    Am rugamintea catre cei de la ziar sa faca un pustiu de bine si sa verifice cat de „la dispozitie” este acel numar!
    NIMENI NU RASPUNDE !

  2. da,preturi babane pentru apa industriala la robinete.platim preturi de apa potabila pentru o apa ale carei calitati se apropie de a celei de uz industrial.

  3. Inseamna ca de acum vom avea facturi „UMFLATE ” CA VALOARE CU 50 % ? Ca numai de astfel de HOTII AVEM PARTE DE LA FURNIZORUL DE APA DIN BIRLAD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.