Adio, Moldo!

nfrngerea de la Buzu a fost pictura care a umplut paharul. Cu dou runde nainte de finalul campionatului Ligii I Viorel Moldovan si-a ncheiat socotelile cu trupa aflat actualmente pe locul 8. Desi pn mai ieri era ridicat n slvi de conducerea administrativ, Moldogol a sfrsit prin a prsi pe usa din dos FC Vaslui. Nici nu este de mirare, att timp ct format ia detine sanse destul de mici de accedere n Europa League pentru al doilea an consecutiv. Nu-mi reprosez nimic. Plec cu inima mpcat de la Vaslui. Am decis de comun acord s ne desprtim. Aceasta este soarta antrenorilor. Poate astfel se va produce un soc la echip si juctorii vor reusi pn la urm s ajung n Europa League. Matematic, nc mai sunt sanse. Le urez succes bietilor, a declarat Moldovan nainte s pr- seasc Vasluiul. Pentru cele dou etape rmase din actuala editie de campionat interimatul va fi asigurat de secundul Cristi Dulca.

Va produce demiterea lui Moldovan un soc la echip?

Dup esecul de pomin de la Buzu echipa vasluian are sanse infime de a mai prinde Europa pentru al doilea an consecutiv. Numai n eventualitatea n care vor dobndi dou victorii, cu Rapid si Craiova, coroborate cu o nfrngere a Stelei, acas, cu juvetii din Bnie galben-verzii ar mai putea s accead n Europa. Pentru ntlnirea de vineri, Cristi Dulca nu are probleme deosebite de efectiv. n afara celor mai demult accidentati, Gheorghiu si Akakpo, fostul juctor al lui CFR Cluj si Rapid nu se confrunt cu alte indisponibilitti de marc. i va fi ns destul de greu s alctuiasc 11-le de start pentru partida cu trupa din Giulesti, dup evolutia de smbta trecut nestiind cu exactitate pe cine s mai conteze. Nu mai vorbim de starea psihic prin care trec juctorii n urma esecului la scor suferit n dauna buzoienilor.

Cine arbitreaz pn la urm disputa de la Vaslui?

La partida FC Vaslui – Rapid urma s oficieze un trio de arbitri din Republica Moldova. Dup esecul, si nc la scor de forfait, nregistrat pe propriul teren n fata celor de la Universitatea Craiova, jocul cu trupa lui Moldovan a devenit decisiv pentru formatia pregtit de Viorel Hizo. Din acest motiv, conductorii Rapidului au srit ca arsi si au contestat decizia membrilor Comisiei Centrale de Arbitri din cadrul Federatiei Romne de Fotbal. Ca urmare a acestui fapt este foarte posibil ca jocul de peste dou zile s fie condus de o brigad din Austria.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.