1 Mai, marca PSD

Social-democratii din Brlad au iesit si anul acesta cu mic cu mare pentru a participa la un mars n cinstea Zilei Internationale a Muncii. Actiunea a nceput la ora 16.00, din fata sediului PSD Brlad, cnd Fanfara „Brldeanca”, urmat de cteva sute de membri ai Organizatiei Municipale a PSD Brlad, s-a ndreptat de pe Bulevardul Republicii pn la Grdina Public. Coloana a fost condus de presedintele PSD Brlad, deputatul Adrian Solomon, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, dar si alti membri marcanti ai formatiunii. Marsul de 1 Mai, devenit traditional nc din anul 2004, a durat n jur de jumtate de or, timp n care de pe traseu s-au mai strns alte cteva sute de oameni s priveasc la social-democratii din „pluton”. Manifestarea fiind dedicat zilei de 1 Mai, toat lumea care se ndrepta spre Grdina Public tinea n mn cte un steag rosu si, totodat, purtau geci si sepci inscriptionate cu initialele PSD. Dup ce fanfara si-a ncntat auditoriul de pe strad cu repertoriul destul de bogat si sutele de oameni au ajuns la destinatie, foisorul din fata restaurantului unde urma s aib loc petrecerea de 1 Mai a fost luat cu asalt de ctre social-democrati. Pe rnd, organizatorii au multumit oamenilor pentru prezent si au fcut totodat si un scurt istoric al srbtorii internationale. Spectacolul a continuat cu un recital al fanfarei de copii „Lira 2007”, de la Scoala de Muzic si Arte Plastice „N. N. Tonitza” si unul al ansamblului de muzic si dansuri „Scoala Minivedetelor”, din cadrul Cercului Militar Brlad. Brldenii prezenti s-au mai bucurat si de ritmuri populare cntate de George Forcos, Silvia Ene si Gabi Manole Diaconescu.

5 COMENTARII

  1. PSD inca o magarie pe prim plan va face in preajma alegerilor si anume de a umple orasul cu pliante , stegulete , pixuri si bannere cat un bloc cu 8 etaje , vor face iar concerte , vor face iar o strada ca sa vada lumea ca PSD are putere dom’le ..

    Prosti mai suntem noi barladenii ca votam toti idiotii..

  2. Gata cu infectii astia de pesedisti, se cunosc de la o posta practicile comuniste …. Fafancuro jegosilor! Ce bine ar mai fi daca nu ati mai intra nici macar in parlament gloata de prosti si de incompetenti!

  3. Maimutareala electorala fara gust , deoarece vine alta campanie electorala si e nevoie de votul fraierilor pentru puturosul de Aristide Roibu care nu a fost la munca la parlament decit 8 % din totalul orelor de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.