Cel mai bun cstiga a continuat la Brlad

Joi, 30 aprilie, la Casa de Cultur George Tutoveanu a avut loc faza pe municipiul Brlad a concursului de cultur general Cel mai bun cstig, la care au fost prezenti elevii din nvtmntul gimnazial. Finalistele au fost scollie 6, 8 si 11. n final, dup o lupt acerb, foarte strns, decis abia la ultima serie de ntrebri, a cstigat Scoala 11, cu 90 de puncte, urmat de Scoala 8, cu 75 de puncte, si Scoala 6, cu 40 de puncte. Din pcate, conduceriile liceelor din Brlad au prezentat organizatorilor (Fundatia cultural-umanitar Sophya, din Vaslui) diferite motivatii si nu participat la concurs, pentru faza judetean care se va desfsura luna viitoare, la Vaslui, urmnd a fi prezent, fr a mai concura la faza municipal, Liceul Mihai Eminescu. Mine va avea loc faza pe municipiul Husi. De la orele 16.00 se vor ntrece elevii de la liceele Cuza Vod si Dimitrie Cantemir, pentru ca ncepnd cu orele 18.00 s se confrunte gimnaziile (scolile 3, 4 si 1). De mentionat si faptul c cei de la Cantemir vor participa n premier la acest gen de manifestri. Ambele ntreceri se vor derula la sala de spectacole a Primriei Husi.

2 COMENTARII

  1. In asteptarea aprobarii voastre de la tov.Vrinceanu ,am postat comentariul la Obiectiv . Voi nu sunteti seriosi. Vreti comentarii , dar nu le publicati. Nu vreti ca golaniile din aceasta tara sa iasa la iveala.

  2. Este o mare inselatorie acest concurs. Ar trebui sa se numeasca ” Cel care vrem noi castiga „. Asa s-a intamplat si la Barlad . Indiferent ce s-ar fi intamplat trebuia sa castige Scoala 11 . Totul se realizeaza de catre echipa tehnica a concursului . La intrebarile mai usoare , in momentul in care un echipaj apasa tasta , dar nu echipajul care „trebuie” nu i se aprinde becul si imediat se aprinde becul echipajului care trebuie sa castige . Totul este regizat de la cap la coada: echipa care trebuie sa castige este penalizata la un moment dat, echipa periculoasa pentru locul I este favorizata de juriu , iar in final se aplica metoda ” tasta ” .Si Scoala 11 trebuia sa castige ,doar i-au dus si i-au adus pe membrii asociatiei , si „s-au purtat foarte frumos” cu acestia. La fel au patit si elevii Colegiului Codreanu in anii trecuti si de aceea nu au mai participat in acest an. Rusine, domnule Vrnceanu pentru ca va bateti joc de niste copii buni la invatatura numai pentru interesele dvs. obscure. Atentie , scoli din Barlad ,Vaslui si Iasi , aceasta asociatie nu face decat sa va ia banii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.