PRM-PNG-PPPS, un trei n unu incalzit pentru PE

PRM a ratat Parlamentul, la ultimele alegeri, si a intrat repede ntr-un con de umbr. Sau nu, sustine liderul Filialei Judetene Vaslui a partidului, Corneliu Bichinet: din PRM nu au fost plecri ale membrilor, fenomen ntlnit de regul n formatiunile politice care „triesc periculos”. Si PRM-ul a trit, n ultimele luni, periculos, multi observatori ai fenomenului politic grbindu-se s-i cnte prohodul. Apoi, Gigi Becali a fost arestat, Vadim s-a implicat si sondajele l-au… remarcat! Scuze pentru rime. PRM si PNGCD au revenit spectaculos n sondaje, plasndu-le, deocamdat pe hrtie, n rndul partidelor care, la alegerile din 7 iunie, vor scoate parlamentari europeni.

Contextul…

„n toat aceast perioad nefast din punct de vedere economic pentru Romnia, de la nceputul anului 2009, presedintele partidului nostru, desi nu mai este parlamentar, a fost prezent n viata politic a trii, prin cele dou gazete pe care le patroneaz, Romnia Mare si Tricolorul, a participat la emisiuni de televiziune si a luat atitudine fat de gravele probleme cu care se confrunt Romnia. De asemenea, au luat atitudine si alti lideri politici de la nivel national, iar la nivel local, fiecare presedinte de filial local si-a fcut inventarul n organizatie si au loc adunrile de dare de seam si alegeri”.

Efectul…

„n acest context, ntre PRM, PNGCD si Partidul Popular si al Protectie Sociale (PPPS) s-a ncheiat o ntelegere privind participarea celor dou partide alturi de partidul nostru n campania electoral. Filiala Vaslui a PRM este pregtit pentru alegeri, oamenii nostri se vor mobiliza, ca de fiecare dat. Am luat legtura cu presedintele Filialei Judetene Vaslui a PPPS, domnul Ioan Sfrlefus, urmnd ca, n zilele acestea, s i contactez si pe cei de la PNG-CD, care, probabil, vor dori s l sustin pe Gigi Becali, reprezentantul lor”. De altfel, un prim contact la vrf ntre PRM si PNG-CD deja s-a produs. Ieri, Bichinet a stabilit o ntlnire cu Benoni Hellfeuer, presedintele interimar al PNG-CD Vaslui, n cadrul creia se va discuta punctual pe marginea pregtirii campaniei electorale pentru alegerile pentru Parlamentul European.

Si rolul lui Bichinet

Situat constant peste scorul partidului n optiunile de vot ale electoratului din judetul Vaslui, Corneliu Bichinet va avea – ca de fiecare dat cnd vine vorba de alegeri – rolul de „locomotiv”. Altfel spus, presedintele Filialei Judetene a PRM va da tonul. Dar… „Nu numai eu m voi implica n aceast campanie, ci toat organizatia. Cer mobilizare exemplar din partea membrilor Biroului Executiv Judetean al partidului, consilierilor judeteni si locali si mai ales primarilor nostri din comunele judetului. Este o obligatie a noastr de a ne sustine prin vot liderii”, a conchis Corneliu Bichinet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.