Gala Local Kombat de tinuta, la Vaslui

Sala Sporturilor din Vaslui a gzduit, luni seara, prima gal Local Kombat. Au fost 8 meciuri bune, marea majoritate a acestora fiind apreciate de numerosul public care a umplut tribunele arenei. Cstigtorii acestor partide au fost, n ordinea disputrii lor: Ovidiu Buga (vasluian, care l-a ntrecut la puncte, 2-1, pe moldoveanul Vitalie Rosca), Adrian Petre (care l bate la puncte, dup o repriz de departajare, pe Ctlin Dnil), Leonid Tcaciuc (3-0 n fata lui Valentino Petrescu), Mihai Barbu (KO n fata lui Alexandru Popescu), Mihai Golescu (KO n fata lui Rzvan Ghit), Corneliu Coco Rus (3-0 n fata huseanului Andrei Clul Dumitru), Cristian Milea (2-1 n fata lui Costel Pazviciuc) si Ctlin Slave (care l-a nvins prin prin abandon pe Petric Dumitrache). Alte dou precizri se impun: Mihai Barbu l-a trimis n lumea viselor, pentru circa 15 secunde, pe Alexandru Popescu si numai interventia energic a cadrelor medicale a fcut s nu asistm la o tragedie. Mihai Golescu, cel care l-a nvins pe Rzvan Ghit, va fi prezent, peste circa trei sptmni, smbt, 16 mai, la importanta gal Local Kombat de la Praga (Cehia). De mentionat si faptul c succesul lui Golescu s-a conturat n momentul n care a lovit neregulamentar (Ghit era la podea). Fcut groggy, Ghit s-a resimtit si pn la urm a cedat nainte de limit.

Promotorii, multumiti de gal

Evenimentul de la Vaslui a fost organizat de cunoscutul promotor Eduard Irimia, nsotit de Igor Yusko, un impresar belgian de origine ucrainean. A fost o gal bun, cu meciuri frumoase. Sper c publicul vasluian este pe deplin de acord cu afirmatia mea. Cred c au gustat din plin partidele desfsurate. mi pun mari sperante n practicantii acestui gen de lupte. Am convingerea c tot mai multi vor face performant si peste hotare. Avem deja un lot de sportivi cum ar fi Ctlin Morosanu, Daniel Ghit, Ciprian Sora, Sebastian Ciobanu sau Mihai Golescu, care pot face oricnd fat cu succes la importante gale internationale, a declarat Irimia, cel care i-a scos n lume pe Doroftei, Bute, Diaconu, Jo Jo Dan, Morosanu sau Ciobanu. Ultimul amintit a fost si el prezent la Vaslui, n calitate de antrenor al sportivilor de la Clubul Scorpion Iasi. Nu putem omite prestatia tinerelor si att de agreabilelor tinere de la Luxury Events, cinci la numr, cele care au fcut deliciul publicului prezentnd ordinea desfsur rii fiecrei runde.

4 COMENTARII

  1. mihai golescu, milea cristian si alexandru popescu sunt niste luptatorii cu adevarat!!! muncesc mult la dom. mina florin care ii antreneaza adevarat.

  2. cam tarziu ati aflat si voi sau ati publicat articolul. de luni pana acum au trecut destule zile. bine ca nu ati facut reclama gratuita si „toparlanilor” pe post de public.

  3. Felicitari, Dorelian. Reusit articol. Ma dau in vant dupa exprimarile tale: „apreciate de numerosul public care a umplut tribunele arenei”, „Nu putem omite prestatia tinerelor si att de agreabilelor tinere de la Luxury Events, cinci la numr, cele care au fcut deliciul publicului”. Atat de plastic, atat de plin de rahat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.